- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
Dobi 562 #11844 üzenetére
Na nem bírtam ki és mentem most még 2 kört, és tényleg félnek tőlem...
1. Szépen elindulok live oaks-n a város felé .Felbukkan egy AMX ELC, cikázgat, mindenki lövi, én nem állok meg, mert ugye nem vagyok hülye (nyílt terep, nagy tank)... 5 mp. múlva mind a négy ellenséges arty rámpottyant egyet és ennyi volt a csata.70% win chance de azért elbuktuk.
2. Ismét live oaks.Most beértem a városba! Nem mentem előre, legyen pár arc elöttem és mögöttem is, az a tuti. Persze ahogy elgondoltam.Oldalról berongyol egy IS3 - IS8 - E50 trió.Én lőttem őket, de a többiek egy fedezék mögötti KV5-t próbáltak kínozni.Kire mentek rá?2 előlről és egy hátulról közrefogott és harangoztak is.A többiek 1 lövést sem adtak le rájuk, vérszemet kaptak a KV5-re és csak azzal foglalkoztak.Persze utána kikapták mindegyiket.90% win chance volt.. a KV5 túlélte a csatát és vesztettünk.Én már csak röhögök.
De még megyek egy utolsót, aztán megkorbácsolom magam elvégre szeretek szenvedni
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest