Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz [HUN]Dani #10680 üzenetére

3001P: alapon lassú, de a legnagyobb motorral már egészen jól mozog. Páncélzata nem valami ütős, ágyúja jó.

3601H: igen jó tank, már-már heavy, sokan pattannak róla még magasabb osztályú géppel is. Lassabban mozog, de szerintem bőven elfogadható. Ágyúja ugyanolyan jó.

Tiger: én szerettem, viszonylag mozgékony, ágyúja remek, pontos, inkább messziről célszerű lövöldözni vele, mert a páncélzata nem a legjobb saját osztályában.

TigerP: erős frontpáncél, sokan pattannak róla, ágyúja jó. Én nem különösebben voltam oda érte, olyan "se hús-se hal" tank volt számomra.

VK4502A: ez a kakukktojás, nem bírok ráérezni, vagy nagyon megy vele vagy nagyon nem. Saját osztályában mozgékony,, de páncélja nincs, eléggé sérülékeny a gép. Én nem szeretem, ennek ellenére az XP-rekordom ezzel van. Kár, hogy a KT legjobb ágyúja erre nem megy rá, ámbár ami van neki, az se vészesen rossz.

KT: Nagyon jó tank, kedvelem. Nem valami fürge, de páncélja ravasz, pattogós. Ágyúja szerintem igen jó, pontos, jó pen-nel.

A TIgerP-t és a VK3601H-t leszámítva ezek tipikus második vonalbeli tankok, gyér/közepes páncélzattal, de pontos ágyúval, ezért inkább sniperkedni jó velük. 3601-gyel és a P-vel azért lehet menni előre is. Akár a KT-val is, de függ attól, milyen összetételűek a csapatok és milyen szintű a csata.

Aktív témák

Hirdetés