- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #201258 üzenetére
Nem egészen értem az oknyomozó riportodat, de abban biztos vagyok, hogy a sok tanulás és gyakorlás megadja a kellő tudást. Erre Én vagyok az élő példa. Jelenleg olyan 6789 körül vagyok a WG pontozása alapján - fejből ez van most meg - kb 2 éve kezdtem újra a játékot, szintén ugyanennyit hagytam ki és 4000 pontos lehettem anno. Azaz kb másfélszeresére növeltem azt a tudást amim volt, mindez abból, hogy folyamatosan cserélgetem a tankokat, egy-kettő premium és normál tank van amivel kifejezetten tetszik a játék, de azokkal sincs 6000 WN8-am, engem ez nem izgat. Legyen izgi a játék, szoros meccsek, az már elég.
Emellett idejárok tanulni, illetve rendszeresen nézek YT vagy Twitch-es videókat, élő stream-eket és figyelek, rengeteg olyan dolog van amit nem tudtam, de most már sokszor tudom élő szituban kamatoztatni a tudásomat, mert megjegyeztem valamit amit tudok használni is.Nem, nem leszek sosem 6700-as WN8-as huszár, de egy elég erős közepes tudású játékos lettem, - aki néha még csatát is megnyer a többinek - abból a szerencsétlen flótásból aki csak kolonc volt a többi nyakán.
Mi volt a kérdés?
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #201258 üzenetére
És írtam én ilyet? Meg ennek mi köze a témához? Arról volt szó, hogy a szuperunikum streamerek kipróbálják-e (begyakorolják-e) a tankokat, mielőtt élő adásban játszanának vele. Én nem írtam olyat, hogy jól fogok játszani, ha nézem őket, csak azt, hogy ha nem hiszed, hogy első pár csata után is képesek ráérezni egy tankra, és hozni vele a jó eredményt, akkor nézz meg egy élő streamet, ahol a megvásárlástól (vagy a maraton befejezésétől) kezdik az adott tankkal való játékot! A vita erről szólt, nem pedig arról, hogy a streamtől, vagy a YT-tól leszel-e jobb játékos. Egyébként pedig segíthet a stream is sokat, mert van több olyan streamer, aki YT csatornát nem tart fent, vagy csak alig, az élő adásokban viszont magyarázza, mit miért csinál. Amiből pedig lehet tanulni, tippeket gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest