Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• peterson79

őstag

válasz Massmurderer #201258 üzenetére

Nem egészen értem az oknyomozó riportodat, de abban biztos vagyok, hogy a sok tanulás és gyakorlás megadja a kellő tudást. Erre Én vagyok az élő példa. Jelenleg olyan 6789 körül vagyok a WG pontozása alapján - fejből ez van most meg - kb 2 éve kezdtem újra a játékot, szintén ugyanennyit hagytam ki és 4000 pontos lehettem anno. Azaz kb másfélszeresére növeltem azt a tudást amim volt, mindez abból, hogy folyamatosan cserélgetem a tankokat, egy-kettő premium és normál tank van amivel kifejezetten tetszik a játék, de azokkal sincs 6000 WN8-am, engem ez nem izgat. Legyen izgi a játék, szoros meccsek, az már elég.
    Emellett idejárok tanulni, illetve rendszeresen nézek YT vagy Twitch-es videókat, élő stream-eket és figyelek, rengeteg olyan dolog van amit nem tudtam, de most már sokszor tudom élő szituban kamatoztatni a tudásomat, mert megjegyeztem valamit amit tudok használni is.

Nem, nem leszek sosem 6700-as WN8-as huszár, de egy elég erős közepes tudású játékos lettem, - aki néha még csatát is megnyer a többinek - abból a szerencsétlen flótásból aki csak kolonc volt a többi nyakán.

Mi volt a kérdés?

• e-newsee

addikt

válasz Massmurderer #201258 üzenetére

És írtam én ilyet? Meg ennek mi köze a témához? Arról volt szó, hogy a szuperunikum streamerek kipróbálják-e (begyakorolják-e) a tankokat, mielőtt élő adásban játszanának vele. Én nem írtam olyat, hogy jól fogok játszani, ha nézem őket, csak azt, hogy ha nem hiszed, hogy első pár csata után is képesek ráérezni egy tankra, és hozni vele a jó eredményt, akkor nézz meg egy élő streamet, ahol a megvásárlástól (vagy a maraton befejezésétől) kezdik az adott tankkal való játékot! A vita erről szólt, nem pedig arról, hogy a streamtől, vagy a YT-tól leszel-e jobb játékos. Egyébként pedig segíthet a stream is sokat, mert van több olyan streamer, aki YT csatornát nem tart fent, vagy csak alig, az élő adásokban viszont magyarázza, mit miért csinál. Amiből pedig lehet tanulni, tippeket gyűjteni.

Új hozzászólás Aktív témák