Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmények:
 World of Tanks - MMO - Archívum I.
 World of Tanks - MMO - Archívum II.
- 

(rögzített hozzászólás) Figyelem! Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt! Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

e-newsee addikt válasz  inferno88

üzenetére inferno88

üzenetéreTegnap Tundrán voltam artyval. Beálltam A1 legcsücskébe lőni. Feltűnt, hogy a bázisról egy VK 45.03 beállt az első szikla mögé, és ott nézelődött. A csata végén maradt az ellenfélnél egy egy pálcás SU-100, és két arty, nálunk meg a full hp-s VK, és két arty. Hozzáteszem, csata közben a VK átpártolt a hátam mögé, majd amikor ott nem fért el, akkor mellém állt, és szenvedett a tank irányításával. (Egy buckán forgolódott veszettül össze-vissza). Egy már kilőtt Cromwellünk próbálta segíteni szerencsétlent, hogy a pálya szélén menjen előre, hátha tudja spotolni a SU-100-at. Persze kezdett elborulni rá az agyunk. Mármint a VK-ra. Közben a Cromwelles emberke írta, hogy menjünk inkább artyval spotolni, mert a csávónak mindössze 65 csatája van (gondolom megnézte közben). 
 Nos, a csata vége az lett, hogy az egy pálcás SU és artyk közelharcban lenyomták a VK-t, és még csak nem is nyílt terepen, hanem egy szikla tövében. Persze nálam is miért ne ilyenkor szórna az rng a teljesen beszűkült kör szélére. Még csak nem is kábítottam a SU-t. Szóval a VK meghalt, nekem sikerült kilőni az egyik artyt, de utána leesett róluk a spot, és lejárt az idő, így döntetlen lett.
 Amiért az egészet leírtam, az az, hogy mit keres egy tier 7-es prémium tank egy 65 csatás ember kezében? De most komolyan. Ennyire kell a pénz yachtra? Én nem engednék olyan szintű tankot venni, amilyen szintű tankod még nincs. Nem kell nemzetre szigorítva, de csak akkor vehess 8-as prémium tankot, ha legalább egy 8-as sztenderd tankod már van. Vagy mittomén, 1000 csata után vehess csak prémium tankot. Fiók, gold, stb az más, az hadd menjen, de legalább tankot ne. Legalább annyira tudj már játszani, hogy meg tudj fordulni egy tankkal egy bucka oldalán. Sírás OFF...  
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest