Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Van egy jelenleg is működő wordpress oldalam, jelenleg egy virtuális szerverről üzemeltetem kisebb nagyobb sikerrel van rajta woocommerce és elementor oldalépítő ami lényeges. Na most eljött az idő, hogy egy támogatottabb környezetbe újra felépítsem az elejétől az egészet gondolkodtam a költöztetésen, de olcsón azt sem úsznám meg. Így a téli uborkaszezonban inkább az alapoktól újra felépíteném. Szeretnék tanácsot kérni tapasztaltabb fórumtársaktól melyik szolgáltatónál érdemes kopogtatnom tárhely ügyében? A weboldal körülbelül 4-5 Gb jelenleg, de ez nem is fontos, inkább a szolgáltatások és a támogatás érdekelne. A háttérmunkához nem értek van segítségem, de nem akarok mást ezzel terhelni így olyan szolgáltató kell ahol, ha gondom van megoldják. Fontos lenne, hogy a google által biztonságos legyen szóval SSL mindenképp kellene, ez jelenleg is működik https://www.woodstone.hu fontos lenne még, hogy gyors legyen az oldal, nem mint most
szóval szeretnélek kérni titeket, hogy ajánljatok megbízható, segítőkész és a feltételeknek megfelelő tárhely szolgáltatót.
-
M^xx
aktív tag
Üdv Uraim/Hölgyeim
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Cookie gpdr megfelelésre van már valami ingyenes megoldás, ami működik is rendesen? Egy webshopról lenne szó woocommerce megy rajta. Jelenleg a cookiebot-ot használom nagyon jó, de kicsit borsos az ára.

-
M^xx
aktív tag
Hali!
Eljutottam odáig, hogy jó lenne egy komplett page builder, jelenleg az Elementor free van fent, nekem nagyon tetszik, de jobban a témába ásva magam megtaláltam ezt a Divi Builder-t ami tud magyarul is, mi a véleményetek melyikkel járnák jobban? Webshop oldalam van....

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval szeretnélek kérni titeket, hogy ajánljatok megbízható, segítőkész és a feltételeknek megfelelő tárhely szolgáltatót.