Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Hova? ~1 éve itteni tanácsok alapján választottam őket. Honnan lehet tudni, hogy egy másik szolgáltató legalább annyira megbízható, és hogy ezután a kavarás utáni árakat adják? Hiszen csak ma jelent meg valami konkrétumot tartalmazó papír... Mennyi idő míg a szolgáltató lánc összes eleme újraárazza a termékeit?
Bevallom nem követem a változásokat, de a sebességgel eddig se volt gondom. Inkább az tűnt fel, hogy az utóbbi hónapokban teljesen eltűnt az oldal, a böngészőben csak egy hibaüzenet jelent meg: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG
Nem tartott sokáig pár perc negyed óra alatt rendbejött, de vagy 3-4 alkalommal belefutottam.nyesteb
Köszi a konkrét tippet, megkérdezem őket is. -
nyesteb
tag
+1
Saját tapasztalat is ez. Ahol most vagyok (Mikrovps), mikor áthoztam egy elég nagy oldalt, csak a szerver sebességét mérve közel duplája volt, mint a tarhely.eu bérelt VPS-e, pedig itt kvázi megosztott szerveren megyünk. Ezért is választottam őket partnerül, ezért forgalmazom az ő ajánlataikat... Nem reklám, csak vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest