- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarnaB@hu
csendes újonc
Ha megnéznéd azt a 4 percnyi videót tudnád, hogy amikor a Classical editor szintű változás érkezik akkor nem is olyan bulváros a kijelentés.
De legyen így: az 5.8 frissítés után megérted mennyit lehet morogni egy kis ego trip miatt...aki ismeri a munkásságom nem kételkedik a felszólítás hitelességében
Najó, inkább leírom a címet részletesebben: Gutenberg alapú widget szerkesztő jön és még a navigációs szerkesztő is Gutenberg alapú lesz hamarosan. Már egy éve csináltam bemutatót erről (mert hát én bulvár vagyok, semmi komoly), de azóta majd mindenki elfelejtette.
Ha ügyfelekkel dolgozol akik be szoktak lépni akkor legalább fel tudsz készülni ennek kezelésére. Szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest