Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonczi
csendes tag
A körlevélhez pedig úgy tudod az Excelt csatolni, hogy előre elkészített Excel táblázatot, majd a körlevél varázslónál az adatforrás megnyitásánál a filetipusnál megadod, hogy excel tábla lesz az adatforrás, majd rátallózol a táblázatra.
Később ugyanúgy tudsz a táblázathoz adatsorokat írni, mintha Word lenne -
bonczi
csendes tag
KovacsUrral egyetértve én sem találkoztam még ilyen üzenettel.
De ha a táblázatod oszlopszámaival van problémád, akkor mért akarod még tovább osztani a neveket? Vedd ki a vezetéknevet, a keresztnevet, a lánykori nevet, stb, és csak egy NÉV meződ legyen. Máris nyertél 2 oszlopot!
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Most egy Word dokumentum az adatforrás? És ha Excelben vagy Accesss adatbázisban próbálod? Én még soha nem találkoztam ilyen problémával (az oszlop túl széles), úgyhogy felteszem, az lehet a gondja, hogy a táblázat fizikailag nem fér el az oldalon. Ez Wordon kívül semmi mást nem fog zavarni.
-
bonczi
csendes tag
Igen, többféleképpen is. Most, ugye, egy adatlapféleséget látsz, rekordonként egyet. Ez mellett van egy olyan, hogy ''Forrás''. Ekkor behozza az eredeti táblát, amit már a szokásos Word táblakezeléssel használhatsz. Szétszedheted, összerakhatod, bővítheted, törölheted, stb. Így a táblázat is gyorsabban feltölthető (legalábbis szerintem) A végén rámentesz, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061006/feladatkez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)