Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bonczi csendes tag A körlevélhez pedig úgy tudod az Excelt csatolni, hogy előre elkészített Excel táblázatot, majd a körlevél varázslónál az adatforrás megnyitásánál a filetipusnál megadod, hogy excel tábla lesz az adatforrás, majd rátallózol a táblázatra. 
 Később ugyanúgy tudsz a táblázathoz adatsorokat írni, mintha Word lenne
- 

bonczi csendes tag KovacsUrral egyetértve én sem találkoztam még ilyen üzenettel. 
 De ha a táblázatod oszlopszámaival van problémád, akkor mért akarod még tovább osztani a neveket? Vedd ki a vezetéknevet, a keresztnevet, a lánykori nevet, stb, és csak egy NÉV meződ legyen. Máris nyertél 2 oszlopot!
 [Szerkesztve]
- 

KovacsUr addikt Most egy Word dokumentum az adatforrás? És ha Excelben vagy Accesss adatbázisban próbálod? Én még soha nem találkoztam ilyen problémával (az oszlop túl széles), úgyhogy felteszem, az lehet a gondja, hogy a táblázat fizikailag nem fér el az oldalon. Ez Wordon kívül semmi mást nem fog zavarni. 
- 

bonczi csendes tag Igen, többféleképpen is. Most, ugye, egy adatlapféleséget látsz, rekordonként egyet. Ez mellett van egy olyan, hogy ''Forrás''. Ekkor behozza az eredeti táblát, amit már a szokásos Word táblakezeléssel használhatsz. Szétszedheted, összerakhatod, bővítheted, törölheted, stb. Így a táblázat is gyorsabban feltölthető (legalábbis szerintem) A végén rámentesz, és kész. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Path of Exile (ARPG)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061006/feladatkez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)