Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonczi
csendes tag
A körlevélhez pedig úgy tudod az Excelt csatolni, hogy előre elkészített Excel táblázatot, majd a körlevél varázslónál az adatforrás megnyitásánál a filetipusnál megadod, hogy excel tábla lesz az adatforrás, majd rátallózol a táblázatra.
Később ugyanúgy tudsz a táblázathoz adatsorokat írni, mintha Word lenne -
bonczi
csendes tag
KovacsUrral egyetértve én sem találkoztam még ilyen üzenettel.
De ha a táblázatod oszlopszámaival van problémád, akkor mért akarod még tovább osztani a neveket? Vedd ki a vezetéknevet, a keresztnevet, a lánykori nevet, stb, és csak egy NÉV meződ legyen. Máris nyertél 2 oszlopot!
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Most egy Word dokumentum az adatforrás? És ha Excelben vagy Accesss adatbázisban próbálod? Én még soha nem találkoztam ilyen problémával (az oszlop túl széles), úgyhogy felteszem, az lehet a gondja, hogy a táblázat fizikailag nem fér el az oldalon. Ez Wordon kívül semmi mást nem fog zavarni.
-
bonczi
csendes tag
Igen, többféleképpen is. Most, ugye, egy adatlapféleséget látsz, rekordonként egyet. Ez mellett van egy olyan, hogy ''Forrás''. Ekkor behozza az eredeti táblát, amit már a szokásos Word táblakezeléssel használhatsz. Szétszedheted, összerakhatod, bővítheted, törölheted, stb. Így a táblázat is gyorsabban feltölthető (legalábbis szerintem) A végén rámentesz, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061006/feladatkez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)