- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Én is az embereknek segítek. Bár sajnos nincs kidolgozva rendesen ez a rasszizmus vonal a játékban, valahogy túl egyszerű, nem hihető, hogy csak azért utálják pl.: a törpöket mert alacsonyabbak. Szóval jó volna tudni, hogy valójában miért is utálják az emberek a másfajúakat.
-
Zoltán
őstag
Mit kell adni a cipőpucolónak a 2.fejezetben?
Mert van valami titka, amit nem akar elmondani...Köszi!
-
Zoltán
őstag
Végeztem! Első végigjátszásra 17 kártya! (Trisstől 2 féle volt.)
Kíváncsi vagyok, kiket hagytam megdugatlanul... Na, majd a következő nekifutásra.
-
Zoltán
őstag
Az aard (vagy hogy hívjákkal) tényleg fel lehet lökni a pokolkutyát, és akkor tényleg egy szúrással meg lehet ölni, Én is így csináltam. Így ajánlják egyébként az angol fórumok is. Gondolom nálatok az a gond, hogy nem elég fejlett az AARD, tehát mondjuk csak fellök, nem kábít, vagy hogyan is nevezi a játék. Ha a bronz pontokkal telepakolod az AARD-ot, akkor biztosan elég. És a pokolkutyira koncentrálni, a több iamúgyis meghal, ha a főnök elesett. Egyébként kb. 10-ből egyszer jön össze a pokolkutyi kábítása/fellökése, szóval ezzel is próbálkozni kell néhányszor.
Másik: nagyon sokat számít a harcstílus! Van aki pl.: szinte sebezhetetlen mondjuk erő stílussal, de nevetségesen gyenge gyors stílus ellen.
-
Zoltán
őstag
Én (meg még milliók az egész világban) ezerszer próbálkoztam, minden létező módon. Mindenki mást ír a neten, hogy neki hogy sikerült végül, nekem így: Hóvihar potiont ittam közvetlenül a csata előtt és aard jellel föllöktem a kutyulit, majd egyetlen klikkre meghalt, mivel ha földön van akkor egy ütéstől meghal bárki a játékban. Persze, lehet, hogy ezzel a módszerrel is többször kell próbálkoznod.
-
Zoltán
őstag
Helló!
Kalksteintől kaptam egy teleportkövet, de nem tudom használni. Se jobb, se bal, se duplabal klikkre nem reagál. Ötlet? (2. fejezetben vagyok.)
Köszi!
Aktív témák
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- FC26 Nintendo Switch játék
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest