- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Én is az embereknek segítek. Bár sajnos nincs kidolgozva rendesen ez a rasszizmus vonal a játékban, valahogy túl egyszerű, nem hihető, hogy csak azért utálják pl.: a törpöket mert alacsonyabbak. Szóval jó volna tudni, hogy valójában miért is utálják az emberek a másfajúakat.
-
Zoltán
őstag
Mit kell adni a cipőpucolónak a 2.fejezetben?
Mert van valami titka, amit nem akar elmondani...Köszi!
-
Zoltán
őstag
Végeztem! Első végigjátszásra 17 kártya! (Trisstől 2 féle volt.)
Kíváncsi vagyok, kiket hagytam megdugatlanul... Na, majd a következő nekifutásra.
-
Zoltán
őstag
Az aard (vagy hogy hívjákkal) tényleg fel lehet lökni a pokolkutyát, és akkor tényleg egy szúrással meg lehet ölni, Én is így csináltam. Így ajánlják egyébként az angol fórumok is. Gondolom nálatok az a gond, hogy nem elég fejlett az AARD, tehát mondjuk csak fellök, nem kábít, vagy hogyan is nevezi a játék. Ha a bronz pontokkal telepakolod az AARD-ot, akkor biztosan elég. És a pokolkutyira koncentrálni, a több iamúgyis meghal, ha a főnök elesett. Egyébként kb. 10-ből egyszer jön össze a pokolkutyi kábítása/fellökése, szóval ezzel is próbálkozni kell néhányszor.
Másik: nagyon sokat számít a harcstílus! Van aki pl.: szinte sebezhetetlen mondjuk erő stílussal, de nevetségesen gyenge gyors stílus ellen.
-
Zoltán
őstag
Én (meg még milliók az egész világban) ezerszer próbálkoztam, minden létező módon. Mindenki mást ír a neten, hogy neki hogy sikerült végül, nekem így: Hóvihar potiont ittam közvetlenül a csata előtt és aard jellel föllöktem a kutyulit, majd egyetlen klikkre meghalt, mivel ha földön van akkor egy ütéstől meghal bárki a játékban. Persze, lehet, hogy ezzel a módszerrel is többször kell próbálkoznod.
-
Zoltán
őstag
Helló!
Kalksteintől kaptam egy teleportkövet, de nem tudom használni. Se jobb, se bal, se duplabal klikkre nem reagál. Ötlet? (2. fejezetben vagyok.)
Köszi!
Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest