Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Tegnap kipróbáltam a játékot, és leesett az állam. Utoljára talán a Vampire the Masquerade - Redemption volt hasonló stílusú, és kiváló hangulatú játék számomra. Ráadásul egész jól is fut, de ma még kicsit finomítani kell a beállításokon. A kamerakezelés engem speciel nem zavar és a harcrendszert sem olyan nehéz megszokni.
-
Gyusz
őstag
Köszi mindenkinek a választ, holnap szerintem kipróbálom a játékot. Nem feltétlenül akarok nagy felbontásban magas részletesség mellet játszani, de azt sem szeretem, ha 5 évvel ezelőttire emlékeztető grafikát kell bámulnom.
-
-
Gyusz
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az itthon forgalomba kerülő verzióban át lehet-e majd állítani a hangot/feliratot angolra is? Nagy valószínűséggel a polcomra kerül a játék, de kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz rugalmas az itthoni verzió.
-
Gyusz
őstag
Nagyon közeledik már a megjelenés, az aranylemezre kerülés is megvolt, reméljük tényleg ütős kis játék lesz. Nálam eddig az év játéka a Bioshock, az egyetlen esélyes még erre a címre a Witcher lehet.
Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest