Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Nekem tegnap este sikerült végigjátszanom a játékot, közepes nehézségen. Sajna nagyon könnyű volt a vége, a Nagymester harc elején toltam egy Fecskét, és az bőven kitartott a Vadak királya ellen is, alig sebződtem le. 39. szintű lettem a végére, és a játék második felében a varázslatok közül már csak az Igni volt az, amit használtam, mert az is bőven elég volt mindenre. Szóval lehet, hogy majd kicsit később nekiugrok hardon (bár ez szerintem azt fogja eredményezni, hogy a nehezebb harcoknál többször nyomok majd reloadot
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés 
Egyébként mennyire szívtam meg, hogy a Collector's Edition van meg, és így tuti nem fogom megvenni az Enhanched-et?
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés