Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt

Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek
-
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nem
Modnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy meg az egeres dologhoz cask azért azt lineklted be, mert az volt bal oldalt. De ah már ez van, akkor linkelted volna ezt:
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni