Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen egy dologrol leirast sehol nem talaltam.A ventilatoroknal nyitott a haz,a szelzajjal minden mas zaj is kijön.Regota gondolkozom a külsö oldalra zajcsökkentövel,de meg gusztosos,hatekony megoldas nem született.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat a fa altalaban jol tompitja a zajokat, ez a mostani haz meg szentem a legkisebb rezgest is felerositi. 2honapja jottem ra hogy mi a rakert zug periodikusan valami a hazban. Hat a winyok. egyik 7200 masik 5400(vagy milyen)-as es szentem a ketto begerjesztette egymast. Szal egyiket a panel egyikfelere a masikat a masik felere raktam es toltam alajuk gumi bigyot, meg radirbol vagdostam alatetet, es igy fuggetlenitettem oket egymastol. Meg is szunt a zummoges.
Szal a mostani hazam amugyis eleg kicsi, baromi zsufol, es nemart egy nagyobb. Fahazat ugy rendezem be ahogy nekem tetszik, aztan jol korbenyomom szivaccsal, es remelhetoleg igy mar nem jon ki belole tulsok zaj. Szal szentem a fa jobban szigetel mint a rozgos aluminium
Nalam most 6 venti van: tap, cpu, vga, hd, haz, csip/vga.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest