Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Haliho, elkezdtem tervezni a hazikot, csak a fo kerdesem az lenne hogy milyen szeles legyen. Gondoltam kicsit szélesebb lesz mint a mostani, de akkor a nagyobb térbe kevesebb huzatot csinalnak a ventik. Szal nemtom hogy mennyit szamit. Egy normalis haz kb 20cm szeles, en 25-re terveztem, Viszontha leveszem kb olyan szelesre mint egy CD( 16-17cm) akkor a 3db 12cm venti sokkal jobban ervenyesul. Visoznt akkor kicsit nehezebb szerelni es a kabelek is osszezsufolodnak ami meg lefoghatja az aramlast.
Eszreveteleket koszonom
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na en is pont erre gondoltam, hogy nem valami Q draga specko szar, hanem ha pl fogok egy laticelt es azt tapasztom fel vagy a full kommersz szivacs szivacs mint ami regebbi matracokban volt.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem az lenne a kerdesem hogy milyen hangszigetelo anyagot erdemes hasznalni. Kommersz szivacs is megteszi ?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Foleg ha valami sittes Mercury hazrol van szo, mint nalam, amigy csuklik nyeklik hogy mozgani sem nagyon merem, mert nemtudom mikor torik kette az alaplap

-
Ribi
nagyúr
[link]
En valami hasonlo megoldasra gondoltam,(kek resznel lenne a venti es felfele fujja) hogy a ventik ele rakok valami lapot amire megintcsak szigetelest, igy a levego oldalt kijon, de a zajt felfogja.
Ugyis vissza kell vinni a procim es addig lesz 2 het gep nelkul amig osszerakhatom a hazikot.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat a fa altalaban jol tompitja a zajokat, ez a mostani haz meg szentem a legkisebb rezgest is felerositi. 2honapja jottem ra hogy mi a rakert zug periodikusan valami a hazban. Hat a winyok. egyik 7200 masik 5400(vagy milyen)-as es szentem a ketto begerjesztette egymast. Szal egyiket a panel egyikfelere a masikat a masik felere raktam es toltam alajuk gumi bigyot, meg radirbol vagdostam alatetet, es igy fuggetlenitettem oket egymastol. Meg is szunt a zummoges.
Szal a mostani hazam amugyis eleg kicsi, baromi zsufol, es nemart egy nagyobb. Fahazat ugy rendezem be ahogy nekem tetszik, aztan jol korbenyomom szivaccsal, es remelhetoleg igy mar nem jon ki belole tulsok zaj. Szal szentem a fa jobban szigetel mint a rozgos aluminium
Nalam most 6 venti van: tap, cpu, vga, hd, haz, csip/vga.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat a regi gepem addig barkacsoltam mig minden vento 1000 fordulatszam ala nem ment, valamint eszkabaltam mar hangfalaknak allvanyt a falra, szoval szeretek barkacsolni.
Valszeg leszabalyzott 900-as ventik lesznek, mert kezd megoriteni a mostani gepem. Valamiert a csifi tap 12 centis ventije baromi hangos. Ha nem 1honapos lenne mar reg szetfureszeltem vo'na
(suvit mint a disznyo) Szal azt majd korbe kell parnazni rendesen. Elozo gepben is leszabalyoztam a tapot es megforditottam hogy kintrol szijja a levegot. De a mostani tap volt az utolso csepp. Rajottem hogy rajtam csak a fahaz segithet. Aztan abba zugjon ahogy akar, leszarom. Ugy leszigetelem az egeszet hogy az eszkimok is megirigylik. Csak nemtom a ventiken mennyire jon ki a zugas. -
Ribi
nagyúr
Azthiszem en is benevezek nyaron egy fahazikora, csak meg meg kell tervezni. Ugy gondoltam hogy az elejebe berakok 3db 12 centis ventit, azzal eleg jo huzatot lehet csinalni, csak a vga-ra kell meg eszkabalni valami rendes hutest. Nemtom hogy a gyari hutot barmoljam szet, vagy vegyek ra valamit, esetleg valami hazi takolmannyal probalkozzak.
Szal majd attanulmanyozom rendesen a hazad es kiderul hogy is fogjak neki
Nemtod hogy a VGA ventik hany voltosak ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest