Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoDD3rke
csendes tag
Mindenfajtával meg lehet csinálni! (na jó a piszt.pákával elég nehéz
) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van
a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
látjátok mindent meg lehet oldani jobban is
kérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla
1 ébként grat
én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicot 
Új hozzászólás Aktív témák
- iGO Primo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Diablo IV
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 26
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Kryonaut 1g
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van
a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
kérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla
én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicot

![[kép] [kép]](http://www.gamma-e.com/gammawebshop/images/28020.jpg)
Csak elvetemültség