Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Van erre alkalmasabb topikok is
Mivel én a ventillátoraimat nem vettem, hanem tápokból szereltem ki és 5 Volton járatom azokat, ezért nem tudok ebben segíteni.
[link]
Talán a leghalkabb ventillátorok közé tartozik: [link]
Most remélem nem itt fogtok mindenféle kérdést feltenni, ami eszetekbe jut
Maradjon már ez a topik a modding topikom, ha nem túl nagy kérés és a kérdéseiteket a _legmegfelelőbb_ topikban tegyétek fel. Köszi
Ha valamire nem találnátok sehol sem választ vagy topikot akkor kérdezzetek, de ide lehetőleg modding témával gyertek. Pláne olyannal, ami hozzám tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mivel én a ventillátoraimat nem vettem, hanem tápokból szereltem ki és 5 Volton járatom azokat, ezért nem tudok ebben segíteni.
Ha valamire nem találnátok sehol sem választ vagy topikot akkor kérdezzetek, de ide lehetőleg modding témával gyertek. Pláne olyannal, ami hozzám tartozik