- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TLT
tag
ez egy isten game!! neten is sokan játszanak vele! probáljátok ki
-
TLT
tag
Help! nem tudjátok? segitsetek me meghülyölök...
-
TLT
tag
Hi! én is játszok ezzel a game-l. Nagyon tetszik iszonyatosan jó hangulata van. Neten is viszonyloag egész sokan játszák...hasonló game a secret weapons over normandy az detto ez csak II. VH.
jah nem tudjátok a második küldetésben hol van a Big Bertha? -
-
dugodj
csendes tag
régen játszottam vele, nem tudom milyen körökről beszélsz.
viszont lehet tévedtem, és jobb ha hagyod lezuhanni a léggömböket, és ahová esnek, ott vannak. felszállás után egyenesen előre kell menni az elsőhöz, aztán jobbra a hegyek felé a második. pontosabbat nem tudok mondani.
mindenesetre a hangsúly a léggömbök lezuhanásának helyén van. -
Magnat
veterán
Sajnos így sem találom ... igazából az lenne a célravezető (vagy az is), ha tudnám, mit jelent , h ezen a körön belül keressek, aztán meg amikor lelövöm az elsőt (az tényleg pont ott van, ahol a léghajó), akkor az mondtja, h menjek a következő körre, de fogalmam sincs, milyen körről beszél.
-
dugodj
csendes tag
a játék fergeteges. én még amigán szerettem bele

a lényeg: lődd le a léghajókat. ahová zuhannak, ott vannak a berták. -
Magnat
veterán
Én sem szerete az időre menőeket, szerencsére itt sem ez a mérvadó, ez az első olyan rész, ahol időproblémám volt ... azt sem tudom, h a többi mission-ben mérte-e az időt, de ha igen, akkor sem futottam ki belőle soha. Nem rossz 1ébként, ha szereted az 1szerűen irányít6ó repcsis gaméket ...
-
Murphy
csendes tag
Igaz most hogy megnézem nem rég csinaltad.....
-
Murphy
csendes tag
Ehh nem ismerem ezt a gamét de lehet hogy vicces nemtom de az olyanokat ami időre megy nem a kedvencemnek tartom....
De nagyon úgy látszik hogy nem sokan ismerik..... -
Magnat
veterán
Játszik ezzel valaki? Én igen, de a második küldetés elején képtelen vagyok továbbjutni, ahol azokat a tetű Bertha Cannonokat kll megtalálni ... ti hogy találtátok meg őket? Az első mindig megvan, de sajnos a másodikat nem mindig találom meg, mert csak kb-.ra tudom, merre van ... a harmadikat 1szer találtam meg, de olyan kevés időm maradt, h nem tudtam visszaérni a bázisra ... azt sem teljesen értem, milyen köröket magyaráz, ahol keresnem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest