- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
V.Stryker #9191 üzenetére
Egesz korrekt a t100 amit limkeltel , ha ugy erzed elég a hw akkor erdemes megvenni , en is nezegettem , de nem akartam annyit adni egy tabert, nekem ezert lett kinai.. eddig semmi gond . Esetleg ez lehetme az aldibol , egy ket helyen talalni meg belole [link] 4 giga ram... 3 ev garancia stb. Alapjaba veve azert nem mondja senki sem hogy ezt vagy azt vedd, mert kozel azonos hw van mindben. Ami kerulendo csak azt lehet leiri: 1 giga ram ,16 giga alatti emmc es a ket magos atom ... a tobbi mar egyeni preferencia . De szinte barmelyiket veszed a felhasznaloi elmeny ugyanaz.
-
válasz
V.Stryker #9182 üzenetére
Attol fugg mennyit szánsz ra , de lényegeben az osszes nagy gyarto vallalhato, a jelen kinalatuk is hasonlo, az araikkal egyetemben, baytrail atom, 2 giga ram mert annyit kezel a baytrail ,8/16/32/64 giga emmc +hdd , 1/2 giga ram ,esetleg egy pot akksi a billentyuzetben dokkoloban ha van kb 90-130 000ft, ha bevallalosabb vagy akkor esetleg egy kinai tab , arra azert figyelj , hogy minimum 32 giga emmc legyen benne , 2 giga ram . Nekem a dell gepe tetszett, de csak az usabol lenne jo aron, csak hat hozzank nem nagyon szallitanak...
-
-
válasz
V.Stryker #9178 üzenetére
Ez csak szemelyes velemeny , nálam semmi gond a 2 giga rammal , nem venni eszre , hogy ak annyi lenne , de ha biztosra akarsz menni varj es lassan jonnek a cherrytral atom procis gepek , amik ha jól emlekszek mar kezelik a 4gigat , dual chanel.
Akinek giro gondja van , megsughatna a megoldast elore is koszonom ...w10 van mar a tabletemen a giro pedig bosch krealmany.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker #28 üzenetére
Teljesen más világ a kettő, és teljesen másra való. Én akkor cserélném le, ha lenne mellette egy (esetleg eleve kisebb) laptopom is, amit ki szeretnék váltani, viszont kellenek a windowsos alkalmazások. Amúgy meg teljesen személyes preferencia. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy látom mindkettőt, mert nekem a laptop helyett ilyen lett, páromnak meg egy ipad mini (gyerekek meg droidos tablettel nyomják). De konkrétan magamnak (mármint ha csak egy készülék kell) biztosan nem vettem volna többfélét, és ugyanígy dilemmáznék, hogy melyik legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest