- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
energomatt #15514 üzenetére
Az lényegében egy USB dokkoló. Elvileg annak idején azért (is) találták ki az usb-t, hogy menet közben is lehessen csatlakoztatni/leválasztani.
Te is mindig kikapcsolod a gépet, amikor egeret/billentyűt/pendrive-ot/külső hdd-t csatlakoztatsz? -
Ace Ventura
addikt
válasz
energomatt #15465 üzenetére
Tettem fel, de nem műkszik. A win nem talál hang eszközt, és a erintőképernyő se megy.
-
Victoryus
addikt
válasz
energomatt #15461 üzenetére
A MuseScore az Windowsos program. Szerintem bármelyik "olcsó" kínai tablet jó lehet, akár használtan is. Nálunk 2db Chuwi Ubook van, egyik az asszonyé. 5 óra kijelzőidőt simán tudja Win10-zel. Szerintem jó gép, teljesen hangtalan, passzív hűtésű. Sajnos most eléggé elszálltak az árak, de anno egy ilyen új ára ~60e volt. 11.6 colos, így kisebb kicsit mint egy A4-es lap. MuseScore-t simán viszi.
-
BestofJAVA
tag
válasz
energomatt #15461 üzenetére
Remélem, lesz, aki konkrét modellt tud ajánlani.
Mscz-t nem ismerem, ezért erről nem tudok nyilatkozni.
Pdf olvasására Windows alatt az ingyenes sumatra PDF alkalmazás a legjobb. Suhintással is könnyedén lapozhatsz oda-vissza, a nagyítási, szín- és egyéb beállításokat megtartja oldalról oldalra. Prezentáció módban elég egy darab érintés, és előrelapoz. Ez a progi önmagában jobb, mint az ezernél is több androidos könyvolvasó app bármelyike. Számtalan appot használok rendszeresen és megelégedéssel, így ezt nyugodtan kijelenthetem. Nem is tudom, van-e nagyobb Windows tablet, mint A4. A Surface Pro a margókat leszámítva hozza az A4 oldal nettó szövegterületét. Nekem elég, számomra ez A4, de neked lehet, hogy nagyobb kell. Ily módon a 12.3" nincs meg 210*297mm. A képernyő gyönyörű, de a betekintési szög esetleg jobb egy androidnál. A surface pro ugyanis tükröződik. A másik a súlya. Engem szintén nem zavar, de azt hiszem, valamennyivel meghaladja a fél kilót. Elbírja egy kottatartó, de nem szeretnéd, hogy ha pl arrébb tolod, összecsukoljon az egész. Régi, 5-6 éves modellek is makulátlanok, 10 órán feletti képernyőidővel. Beállítható úgy, hogy a képernyő sohase kapcsoljon le. 300 euróért is találsz szépet, használatlant (mert billentyűzetzsanér nélkül nem tudta használni a tulajdonosa).
Viszont az ezernél is több app és az érintéssel történő kezelés miatt az Android sem elvetendő. Repülő üzemmódban kibírhat több órás képernyőidőt. Sajnos a kijelző adott idő elteltével mindenképpen lekapcsol. Azt hiszem, létezik belőle A4-nél nagyobb modell. Lehet, hogy gagyi, de tapasztalatom szerint nincs érdemi különbség a 100 és az 1500 eurós Android modellek között. Ilyen funkcionalitásra meg pláne nem. A használt modellek akkuja sokszor tropa, ezért levehető hátlapú modellek cserélhető akkuval előnyben.
Ha nem idegenkedsz tőlük, érdemes lehet utánanézned az Android alapú e-ink jegyzetelőknek. Egyszerűen remek látványt nyújtanak. Tényleg papírszerűek. Az Android azért kell, hogy appokat is futtasson (ezért számodra leginkább olyan felelhet meg, amelyen megtalálható a Google Play appletöltő ikonja - a legtöbb modellen azonban nincs fent). Vannak jó nagyok is. Esetleg az jelentheti a szűk keresztmetszetet, ha kézzel nem kezelhető jól, csak elektromos ceruzával. A készülék hetekig működik, de a ceruza sajnos nem, plusz neked nem is megoldás.
Sajnáljám, ha emiatt lennél kénytelen iPadet venni, ami amúgy nem boldogít, ellenben rohadt drága. Ha modellezték a kotta típusú használatot az Apple gyárban, akkor tökéletes lesz. Ha nem, akkor lehetetlen lesz rábírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest