Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kisütni nem kell, rosszul leszek, ha ezt látom, vagy hallom ma valahol!
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Python programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!