Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kisütni nem kell, rosszul leszek, ha ezt látom, vagy hallom ma valahol!
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest