- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
krystman #6760 üzenetére
Jaja bementem az MM-be, megnéztem a Lenovot, hát tényleg látszódik sajnos hogy a felbontás nem az igazi és kicsit nehéz volt. Összehasonlítottam a 30 ezerért MM-ből on-line elvihető Modecom 8025-tel (amit az üzletben 54 ezerért árultak), annak nagyon szép a kijelzője betekintési szöge az 1280*800-as felbontással, csak elég lassúcska volt időnként (nem tudom mitől, mert pl. a notebook.hu-nál kitett a Kianonak is 1 GB ramja 16 Gb tárhelye volt, de az nagyon pörgött.) De nagyon tetszett a windows rendszer sokkal jobban mint az anrdoid a tableten. Engem most is nagyon idegesít, hogy az androidon a navigációs sáv a tableten a képernyőből vesz le elég sokat androidon.
Egyébként próbáltam olyat Kiano-t is amin volt windows gomb nekem nagyon tetszett a dolog, mondjuk annak tetszett hogy könnyű volt és gumis a hátlapja.
Szóval marad a Chuwi Vi8, már a neve is nagyon tetszik nagyon szerettem ezt a figurát a Star Warsból. Szerintem egy kínai márkának ilyen nevet kell adni, ami legalább vicces. Pl. ilyen a Honor "tisztesség és beccsület" névtől falnak megyek, hányinger, bár jó telókat gyártanak. Tetszik a csuvin hogy elég könnyű ha minden igaz a leírás szerint 310 gramm, ami tök jó. Tényleg a Chuwinak gumis a hátlapja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest