Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz krystman #6760 üzenetére

Jaja bementem az MM-be, megnéztem a Lenovot, hát tényleg látszódik sajnos hogy a felbontás nem az igazi és kicsit nehéz volt. Összehasonlítottam a 30 ezerért MM-ből on-line elvihető Modecom 8025-tel (amit az üzletben 54 ezerért árultak), annak nagyon szép a kijelzője betekintési szöge az 1280*800-as felbontással, csak elég lassúcska volt időnként (nem tudom mitől, mert pl. a notebook.hu-nál kitett a Kianonak is 1 GB ramja 16 Gb tárhelye volt, de az nagyon pörgött.) De nagyon tetszett a windows rendszer sokkal jobban mint az anrdoid a tableten. Engem most is nagyon idegesít, hogy az androidon a navigációs sáv a tableten a képernyőből vesz le elég sokat androidon.

Egyébként próbáltam olyat Kiano-t is amin volt windows gomb nekem nagyon tetszett a dolog, mondjuk annak tetszett hogy könnyű volt és gumis a hátlapja.

Szóval marad a Chuwi Vi8, már a neve is nagyon tetszik nagyon szerettem ezt a figurát a Star Warsból. Szerintem egy kínai márkának ilyen nevet kell adni, ami legalább vicces. Pl. ilyen a Honor "tisztesség és beccsület" névtől falnak megyek, hányinger, bár jó telókat gyártanak. Tetszik a csuvin hogy elég könnyű ha minden igaz a leírás szerint 310 gramm, ami tök jó. Tényleg a Chuwinak gumis a hátlapja?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés