Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szilagj
üzenetére
Csináltam egy alaphelyzetbe állítást az eszközön lévő rendszer segítségével. (Volt olyan opció is, hogy külső adathordozóról vagy friss letöltéssel)
Aztán feltöltöttem a tabot teljesen, kikapcsolt állapotban.
Ezután OTG-n keresztül egy USB-Hub-ba bedugtam egy egeret, billentyűzetet...
Így kezelhető lett a tab.
Driver vadászat, majd telepítés után már volt BT és ami a lényeg: Érintőkijelző.
Aztán egy újraindítás után már a töltés tesztelés következett, immár érintés vezérléssel vagy épp BT billentyűzet és egér használata mellett.
Kezdetben ugyanazt produkálta, azaz nem volt töltés Windows alatt.
Aztán egy kis idő (fél óra?) után az egeret az akku ikonja fölé vittem és már azt az információt írta, hogy a teljes töltöttséghez x perc, y másodperc szükséges...
De töltésanimáció nincs továbbra sem...Többszöri töltővel, töltő nélküli újraindítás után kijelenthetem, hogy pár perc után kijelzi, hogy mennyi idő kell a teljes feltöltéshez és ugyan animáció nélkül, de valós töltést produkál a tablet. Ha nyúzva van, akkor szinten tart vagy lassan tölt bele 1 - 1 %-ot, amikor kicsit tehermentesül, akkor szépen kúszik fel a töltés...
Nem tablet elrendezés, hanem Asztali verzióban lett/lesz az eszköz használva.
Szóval számomra továbbra is F S T probléma volt, hogy miért nem töltött korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest