Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
this is life #13052 üzenetére
Köszi, ha nincs számottevő különbség a procik között akkor enm váltok, várom az áttörést végre, hogy legyen normális teljesítményű és megfizethető proci tabletekbe.
Egyébként azt, hogyhogy enm tudják megcsinálni X86 alapon, hogy magas órajel lenne, mondjuk 2.5 GHz-es és mondjuk 4-8 mag mint ARM esetében?
Nagyobb hőt termel az X86 mint az ARM vagy valami más oka van?
Csak mert mindjárt itt lesz snapdragon 830, ami egy brutál erős proci 8 mag, 2.5 GHz. -
juuzer
addikt
válasz
this is life #13052 üzenetére
Az, hogy időt álló legyen. Nem akarok nagyon durva dolgokat csinálni vele, maximum Lightroomos fényképszerkesztés.
Hardware-ben igazából a 4GB RAM, amit kikötnék mert az alatt bámit is használhatatlan.
Persze felmerül a dolog, hogy ilyen basic texteditinges taskokhoz bőven elég lenne egy droidos tablet is, csak amiket néztem azoknak vagy elég gatya hardverük van és drágák vagy... elég gatya hardverük van és drágák
Leginkább használt tabban gondolkodtam
Ja és a billentyűzetes tok/dock egyáltalán nem hátrány
Kb ezek lennének az igények
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bontatlan E olvasó..
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest