Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
mcsontos
üzenetére
Asztali böngészőt használsz (FF,chrome, vivaldi)? Az én tabletem (kiano) az asztalon nem hajlandó magától előhozni a billentyűzetet, ezért a wstores dolgokat használok csak, mert ott automatikusan előjön. Tableten szerintem az internet explorer (11) a legjobb a böngészésre, mert jóval kevesebb aksit használ mint a többi és ha kezdőképernyős üzemmódból nyitom meg, akkor az előugró billentyűzettel sincs gond.
32 gb belső tárhelynél szerintem már jó a windows 10, mivel az frissítései automatikusak (nem tudtam kikapcsolni legalábbis) és 16 gb-nál gyorsan feléli a szabad tárhelyet. Valamint van egy bug, ami még mindig jelen van: nem mindig lehet alvó üzemmódból visszahozni a gépet, csak teljes újraindítással. Megjegyezném hogy nagyon bírom a win10-et, de csak az asztali gépen tartom leginkább kihasználhatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest