- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
diegho #10573 üzenetére
Nos én is onnan vettem egy ilyen készüléket, most is arról írok. Nekem nagyon teszik. Majd a töltőre figyelj oda, mert nekem semmilyen sem volt a dobozban. Ez már az üzletben kiderült, amikor a srác kibontotta, hogy ellenőrizze mi van a dobozban. Hétfőn kapok egy 2 A-eset.
Egyébként nekem volt már Asus T100 és Acer Switch 10 is. Ezek a korábbi atom procisak voltak és a weboldalakkal néha küzdöttek. Na ez az új atom sokkal jobb. Kellemes csalódás nekem. Úgy hoztam el, hogy van 14 napom... de eddig úgy néz ki marad.
Ha belegondolok, hogy egy ipad mini minimum a 2,5-szerese árban és a töredékét tudja, mint ez szinte kompromisszumok nélkül...
Javasolt egy USB-C - USB 3.0 aljzat és USB-C - mikro USB aljzat átalakító beszerzése. Ez utóbbi még nincs, de lesz majd.
Van egy USB 3 hubom, amire van egy kb 4 A-es táp kötve és persze billentyűzet, egér, meg ami kell. Ha azt csatlakoztatom, akkor töltődik is a készülék és teljes készülékként tudom használni plusz monitorra kötve.
Játékra nem használom, arra van normál pc. Viszont Total Commaderrel másoltam rá (sd-re) a NAS-ról, közben az AIMP-pal hallgattam zenét szintén a NAS-ról és még böngésztem is a neten és folyamatosan ment a készülék akadás nélkül. Kb. 6 órát megy egy töltéssel, a képernyőt napközben nekem elég 25%-on, este meg 0%-on használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest