Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
unic
tag
OK. thx. Így már jó lesz. Tablet PC Volume Licensing Product Key :DD kellet hozzá.
-
X-COM
nagyúr
egyébként nem lehet, hogy sima xppro productkey-jel telepítetted?
-
unic
tag
Volt hozzá, illetve rajta, xp tablet pc, és igazad van, elvileg ha rárakom az sp2-őt akkor 2005 lesz belöle, de nekem van egy céges enterprise-os volume licensing-es windows xptpc edition 2005 eleve sp2-vel, és remélve, többet nyújt felraktam, de ez egy sima xp, egyelőre, és nem tudom hogy, hogy lehet idomítani, nincs hozzá biblia. Ebben kérem segítségeteket, tanácsaitok.
-
X-COM
nagyúr
nem egészen értem, van egy tabletpc-d, ahhoz járt gondolom taletpc-s os, ha erre felteszed az xpsp2-őt, akkor lesz belőle tabletpc2005.
a tabletpc2005 install ami Nálad van nem lehet, hogy valami tök más géphez volt és ezért nem akar mondjuk települni? -
unic
tag
Nah témánál vagyunk végre...
Így van, ez az, Windows XP Tablet PC Edition ennek raktam fel a 2005-ös változatát, de ez egy nyers xpsp2... a második cd-n van egy CMPNENTS nevü könyvtár, benne: TABLETPC, MEDIACTR, NETFX. a gyökérbe van még egy txt is, tartalma: ''This CD is intended for users installing either the Windows XP
Tablet PC Edition or the Windows XP Media Center Edition.''
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Az xp-nek van egy külön változata tablet pc-re kézírásfelismerővel.
-
unic
tag
Nos?
-
unic
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám, van nekem itt ez a TPC 2005 dupla cd-s.
Kinkeservesen felraktam egy Fujitsu-siemens ST4121-re, s kiderült alapból, hogy xp+sp2, 2.cd-n van valami tpc-s cucc component ként, de hogy a rákba tudom meggyőzni az xp-t hogy ő tablet pc-n van, és szüksége van rá...
Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi