Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
szevasztok.
kellene nekem egy olyan xp mui (hun) pack, ami az alap xp-re is felmegy. eddig csak olyat találtam amihez sp2 kell.(41625) tud valaki egy linket?
-
xtmod
senior tag
válasz Sk8erPeter #7401 üzenetére
lehet, hogy úgyjárt mint én. nekem is betelt elég szépen a vinyóm, de hamar rájöttem a turpisságra. a fraps-ben alapértelmezésben, arra a gombra volt beállítva a videofelvétel, amire 2 gémben is a mentett állás betöltése, a fraps meg szépszorgalmasan csinálta a felvételeket, tömörítetlen aviban, 4.90gb-os méretekben.
-
xtmod
senior tag
válasz jasonka #7415 üzenetére
mivel lett összefésülve az xp az sp2-vel? csak nem az n-lite progival? csak azért mert az akkor működik jól, amikor ő jónak látja. ahogy az Úr útja, úgy az n-lite működése is kifürkészhetetlen. látszólag semmmi hibát nem ejt, de a végeredmény sok esetben, rosszul működő telepítő, alig, vagy hibásan feltelepülő oprendszer. 3-4 nap után megmagyarázhatatlanul teljesen összeomló rendszer. több példát is tudok. nekem itt van külön partícióra mentve az sp2, és ha véletlenül újra kell rakni a rendszert, ami szerencsére nem soxor fordul elő, akkor van mindíg 5-6 percem, amig az is felmegy.
-
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7472 üzenetére
bemész a registrybe. ott megkeresed a következőt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
itt az AutoAdminLogon bejegyzés értékét, nulláról egyre állítod, bezárod, újraindítasz és kész. -
-
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7562 üzenetére
bocsi, lehet, hogy vak vagyok, de nem látok itt AutoAdminLogon-t.
-
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7571 üzenetére
nem baj. létre kell hozni, oszt jónapot.
-
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7625 üzenetére
az üdvözlőképernyő kikapcsolása nem segít. ha használod, akkor egy kattintással be tudsz lépni, ha kikapcsolod, akkor felhasználónév + jelszóbeírás is kell. ezt normál esetben ott lehet kikapcsolni, ahol te is próbáltad. nekem működik. az auto belépéshez az AutoAdminLogon kell. a másik kikapcsolásához a regeditben ugyanott, a
ShutdownWithoutLogon bejegyzés értékét kell 1-re változtatni. -
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7658 üzenetére
A. To uninstall the NetWare client, perform these steps:
Open the Network Connections windows (Start, Settings, Network Connections).
Right-click the "Local Area Connection" and select Properties.
Select Novell Client for Windows 2000 or Novell Client for Windows XP.
Click the Uninstall button. Confirm the prompts for removing the Novell Client.
You might be prompted to restart the computer. If so prompted, restart the computer and removal is complete. If you're not prompted to restart, then removal is complete.
Close the Local Area Connection status -
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7660 üzenetére
úgy kopiztam.
hálózati kapcsolatok megnyitása,
jobb klikk a helyihálózaton, válaszd a tulajdonságokat.
válaszd ki a Novell Client for Windows 2000 vagy Novell Client for Windows XP-t.
utána kattints az uninstallra.
az előreugró ablakon erősitsd meg a nowell kliens eltávolítását.
zárd be, indítsd újra a gépet.elméletileg ennyi.
-
xtmod
senior tag
válasz kovaripeti #7673 üzenetére
ezért fölösleges formázni. ott van az, csak a magyar windózban valszeg másképp van írva. esetleg még a programok hozzáadása-eltávolításánál találhatsz valamit. elméletileg a hálózati helyekből kéne eltávolítani, hacsak nem hibás, és ott már nem látja a rendszer, viszont máshoz hozzávan kötve. ha így van, kis türelemmel, talán kézileg is le lehet szedni, atnézve a könyvtárakat, kipucolni a registry-t.
-
xtmod
senior tag
vagy a sreenshot-utility. ez csinál az asztalról, vagy akár az éppen aktív ablakról is.
-
xtmod
senior tag
szevasztok!
a winfuture.de-n van egy olyan letöltés, hogy az xpsp3 szervízcsomag utáni összes frissítés egy packban. létezik ilyen a magyarhoz is? előre is kösz.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest