- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows XP
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Akkor itt egy másik megoldás. Máskor legalább privátban jelezd, hogy mi a pálya

-
BigManus
addikt
Szia!
Ha már az ISO megvan, akkor ezt a programot telepíted és bootolható pendrive-ot készítesz vele.
Ne tévesszen meg a neve, megy XP alól is.
Egyre érdemes odafigyelni! Formázni fogja a pendrive-ot! -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Szia!
Nemrég a cégnél volt egy gépen pontosan ilyen.
Ott az egyik RAM volt a ludas.
Esetedben nem biztos, hogy ez a gond de egy próbát megér. -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Kipróbáltad amit Visormail itt írt?
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Én akkor láttam ilyet még anno amikor egy tanulót helyeztek mellém nyári gyakorlatra.
Leküldtem az irodákra, hogy kezdjen telepíteni de két partíciót csináljon.
Egyszer csak szól, hogy menjek már nézzem meg mi lehet a baj, mert két XP lett a gépeken.
Nem tudta hogyan kell particionálni és visszatette a telepítőt, hogy a másik partíciót aktívvá tegye.
Akkor találkoztam ilyennel utoljára. -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Szia!
Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális fül/Indítás és helyreállítás mellett beállítás gomb Majd a szerkesztés gombon ilyet kell látnod:
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect -
BigManus
addikt
Szia!
A msiree32.dll egy crack fájl része.
Az, hogy átmenetileg kikapcsoltad az automatikus futtatásban, attól még nem oldottad meg a problémát.
Meg kellene keresni, hogy mihez tartozik az a .dll fájl és levadászni az összes komponensét.
Lehet, csinál még érdekességeket Neked. -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Szia!
Miből gondolod, hogy az operációs rendszer hibája?
Ezt okozhatja ram de táp hiba is.
Kösd le a rom-ot, első körben, nézd meg mit reagál -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Szia!
Ha szerencséd van, elindul. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a driverek bemásolásával nem fog elindulni...
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Nálunk a cégnél volt egy gép ami hasonló tüneteket mutatott.
Nagyon primitív módon oldottam meg, mert nem volt kéznél sata kábel...
Gyárilag laza volt a csatlakozó ami a winchesterbe ment. A rezgéstől egy idő elteltével kimozdult egy leheletnyit.
Kihúztam kétszer megtekertem a kábelt és úgy csatoltam vissza. Mivel így bele feszült, többet nem jött elő ez a probléma.
Lehet hasonló csatlakozási gond van Nálad is. -
BigManus
addikt
Bocs, de nem találtam... Meddig van még az XP támogatva? Már az updatek miatt kérdem.
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Fire, Te mindenhol ott vagy ?

-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Ezek maradjanak.
hosts, lmhosts.sam, networks, protocol, services
A hosts fájlt szerkeszd úgy, hogy a 127.0.0.1 elé tegyél egy # et.
Így nézzen ki:# 127.0.0.1
Ezen rész alatt lévő dolgokat töröld a fájlból!
Milyen vírusirtód van fent?
Mindegy, ha a fájt módosítottad akkor indítsd a gépet újra, majd csökkentett módban csinálj egy vírusirtást. -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows XP
- (kiemelt téma)
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest