- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Poctar #22314 üzenetére
Nos, kipróbáltam, és közel sem igaz, amit írtál. Most direkt integrált SP3-as telepítőlemezzel telepítettem XP-t egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépre. Nem tudom, milyen okból, de gyorsabb, mint amikor SP2-es telepítőlemezzel csináltam a telepítést, majd később rátelepítettem az SP3-at ("szűz" rendszerre).
Most az SP3-as rendszer minden eddiginél gyorsabb (Intel D845EPI lap, FX5200 vidkari, nem egy szupergép, és régi...), legfőképp, mert megcsináltam a következőt: A swap-partíció elhelyezése a merevlemez elejére.
Sejtettem, hogy hoz némi gyorsulást, de hogy ennyit, arra nem számítottam.A lényeg: nem kell ám fikázni az SP3-at...
Azzal együtt is lehet gyors a gép.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Poctar #22314 üzenetére
Hmm, na ezt kipróbálom, úgyis most kell újratelepítenem egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépen a Windows-t.
Viszont azt nem tartom jó módszernek, hogy ne telepítsük a biztonsági frissítéseket és egyéb hotfix-eket.Bizonyára nem szórakozásból hozták létre őket. (Ilyenkor jönnek sokan idióta összeesküvés-elméletekkel, hogy biztos a májkroszofték megint csak újabb "vírust" akarnak elhelyezni a gépünkre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- EAFC 25
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged