- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Aktív témák
-
tiborow
csendes tag
Hát bárhol is olvasgatom, mindíg belebotlok valami hibába ezekkel a windózokkal kapcsolatban. Ezért én is kipróbáltam.. és a véleményem... hááát...inkább hagyjuk. Nekem volt kis időm, és némi utánolvasást követően ''beszereztem'' egy Winborg névre hallgató variánst. Ennek csupán annyi előnye volt a hazai verziókkal szemben, hogy itt valóban ki van dolgozva a telepítés menete, és mindössze 10000 drivert tartalmaz integrálva. Nos ebbe a ''csomagba'' nemes egyszerűséggel beledobtam a magyar XPSP2-t, módosítottam a telepítéshez szükséges adatokat (értem itt a nyelvi beállítást, időzónát, stb..), és máris van egy üzembiztos windózom. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az alaplapi SATA drivert előtte azért belenyomtam a winfosba. Ugyan a frissítések nincsenek benne alapból, de gond nélkül telepíthetőek, és bármi elérhető benne, ami alapból is elérhető, nincs feleslegesen ''kiherélve''.
Az automatikusan települő progikat pedig úgy módosítottam, hogy amelyiknek van magyar verziója, azt lecseréltem.
Nálam ez a megoldás bevált, már több gépre problémamentesen telepedett, és hibátlanul működik. Ha esetleg újabb újabb alaplappal, vagy más hardverrel hoz össze a sors, akkor is csak egy új lemez kell (ami ma már nem összeg), és kb 10 perc, a driverek integrálásához.
És ami még fontos lehet azok számára, akik ipari mennyiségben telepítenek:
- a winfos telepítése egy gyorsformázással kb 18-25 perc, a procitól függően (750MHz - 3GHz-ig teszteltem)
- az alapból kijelölt programok telepítése sem tart tovább a fent leírtaknál. Persze ez egyénenként változik, de a teljes programcsomagot is felrakja úgy 40 perc alatt.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest