Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hy all! Én is MSDNAA-ról szedtem, mert gondoltam megnézem magamnak, mert suliban van egy projektem amiben egy panelpc van és hátigazából ilyen rendszerek vanak ezeken a gépeken. Igaz én ezt a rendszert máshogy képzeltem el, mert úgy volt hogy CF-en adnak nekünk a panelpc-hez Windows CE-t de inkább kértünk bele vinyót hogy lesz rajt XP. De gondoltam megnézem ezt az Embedded-et ha már ilyenekre találták ki, de nem igazán tudom ez hogy müködik ennek a telepítése vagy ez is csak memkarikról meg ilyenekről müködik? Mondjuk az is fura, hogy én 3 CD-s verzióról hallottam msdn-ről meg egy ~480 Mb-os könyvtár jött le. Szóval nem tudom hogy van ez. Ez lehet egy ilyen lightos memóriakártyás verzió és van a nagy 3cd-s ha valaki tud valamit már az írhatna egyet, mert lassan el kell majd kezdenem a projektet igaz sima Xp-vel is meg tudom csinálni, dehát ha van ilyen Embedded akkor megnézném magamnak azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest