- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #10 üzenetére
Még annyit hozzá, hogy ezek a letöltések nem mennek, ha már az MSDNAA-s verzió fel van telepítve a gépedre, viszont ha nincs, akkor minden további nélkül működnek, az MSDNAA-s kulcsot is elfogadják.
A Feature Pack 2007 kell még ahoz, hogy bootolható usb-s pent csinálj. -
adalbert1
veterán
Megnéztem, erős a gyanúm, hogy MSDNAA-ról csak a legelső verziót lehet lekapni, a többit nem, pedig van sp1 és sp2 is.
Innen szedheted a többi frissítést.
Itt meg van pár tutorial. -
DiXoN008
tag
Hy all! Én is MSDNAA-ról szedtem, mert gondoltam megnézem magamnak, mert suliban van egy projektem amiben egy panelpc van és hátigazából ilyen rendszerek vanak ezeken a gépeken. Igaz én ezt a rendszert máshogy képzeltem el, mert úgy volt hogy CF-en adnak nekünk a panelpc-hez Windows CE-t de inkább kértünk bele vinyót hogy lesz rajt XP. De gondoltam megnézem ezt az Embedded-et ha már ilyenekre találták ki, de nem igazán tudom ez hogy müködik ennek a telepítése vagy ez is csak memkarikról meg ilyenekről müködik? Mondjuk az is fura, hogy én 3 CD-s verzióról hallottam msdn-ről meg egy ~480 Mb-os könyvtár jött le. Szóval nem tudom hogy van ez. Ez lehet egy ilyen lightos memóriakártyás verzió és van a nagy 3cd-s ha valaki tud valamit már az írhatna egyet, mert lassan el kell majd kezdenem a projektet igaz sima Xp-vel is meg tudom csinálni, dehát ha van ilyen Embedded akkor megnézném magamnak azt is.
-
adalbert1
veterán
Gondoltam uppolok egyet a topicnak, ugyanis engem is érdekel a téma. MSDNAA-n keresztül ingyenesen beszerezhetem, akkor meg már szeretnék eljátszadozni vele. Valakinek van valamilyen jó leírása hozzá?
-
CsatiZsol
aktív tag
Hmmm, na azt nem gondoltam volna, hogy senki nem foglalkozott még ilyennel.
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Most találtam rá és kezdek vele foglalkozni. Kaptam egy próba jelszót amivel kipróbálhatom és ha bejön akkor lehet komolyabb dolgokba is belevágok, ha valaki foglalkozott már vele, akkor ne kíméljen nyugodtan írjon. Első dolog ami nagyon érdekelne, miközben letöltöm, hogy hogyan tudom telepíteni.
Üdv Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest