- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ddannyl
csendes tag
allandoan fagy a gepem. barmilyen alkalmazas kihozhatja belole. Filmnezes kozben surun eloforul, de ezis csak veletlen, mert netezes alatt is. hibauzenet:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
0x0000000A
C0XE856FFF6, 0X00000002, 0X00000000, 0X804FEE6Bwindows support oldala driverhibat ir erre: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
ennek ellenere amit megcsinaltam:
-windows reinstall teljesen
-uj driver mindenbol
-masik vinyora koltoztettem a rendszert hatha hardware hiba
-egyik windows reinstall utan meg alaplapi drivert sem tettem fel. csak nvidia video driver, meg alaplapi hangkartya driver, igyis fagy hogy csak ez a 2 van fent.
-a kulso periferiak ra sincsenek dugva (nyomtato scanner kamera)
-a legujabb szeptemberi frissitesu windows van fent. (a 2006.11.ho verzioval is ugyanezt csinalta)
-1 darab halozati kartya van benne a gepben 10/100as noname, a windows maga pakolja fel a drivert.
-az alaplapi halokartya is le van tiltva mert attol meg egybol fagy a gepezzel a 16os IRQ atallitassal megoldodik a rpblema?
megorulokalaplap: Gigabyte GA-K8NF-9
videokartya: Gigabyte 6600GT
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest