Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palee
csendes tag
Helló,
több mint egy hete, minden estémet azzal töltöm, hogy próbálom az xp-t felrakni, úgy, hogy ne legyen vele semmi gond. De van.
A windows update elindításakor úgy fagy le a rendszer, hogy csak a reset gomb segít, egér, billentyű is behal. Update nélkül nem fagy le, azonban az sp2 felrakása után 1 percen belül szintén csontra fagy.
Van egy gond nélkül működő konfigurációm, sata1-es raid stripe vinyópárról indult eddig. Mivel elkezdett sok file korrupt lenni, és folyton chkdsk-kel indul, vettem egy (sata2)-es vinyót, hogy majd azzal váltom fel a stripe-ot.
XP Pro install, sata vezérlő beadás, teljes vinyó terület felismerés, fennvan a rendszer. Kerio tűzfal, majd alaplapi driverek felrakása, majd video driver felrakása után jönne a windows update, de durván lefagy. Tehát szűz xp, bevált konfiguráció és mégis.
Nem tudom mi a baj, segítsetek légyszi.
Ötlet esetleg:
A sata2-es vinyót nem szereti ez az alaplap. (konkrétan nem találtam erre utaló tapasztalatot).konfiguráció:
Gigabyte K8NF-9 F2 alaplap, nforce4 4x chipset
Samsung HD501LJ vincseszter (sata2, 500Gb) - korábbi 2x160Gb Samsung Sata1
Athlon64 3500+
2x512Mb Dual PC3200 ram
ASUS EAX700Pro videokártya
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest