Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
áttudom érezni... én gcc-t hazsnáltam, és linux alatt olyan szépen lehetett socket programozni hogy magam is meglepődtem mikor először csináltam.. erre most windows alatt.. feltettem eddig a Visual studiót, meg azt az SDK-t kb 1.5 giga eddig és még nem megy... de ezt a lib dolgot kipróbálom, köszi..
-
[Kovi]
tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
igen emlegettek valahol egy lib file-t, talán ezt: wsock32.lib
windows programozásban nem vagyok annyira járatos, szóval fogalmamsincs hogyan kell ''hozzáfordítani''
-
[Kovi]
tag
UP!
-
[Kovi]
tag
Linux után windows alatt is megpróbálkoztam a socket programozással, és rögtön az elején problémákba ütköztem... az msdn.com-on lévő kis példa kódo próbáltam futtatni és még azt sem sikerült:
#include <stdio.h>
#include ''winsock2.h''
void main()
{
WSADATA wsaData;
int iResult = WSAStartup( MAKEWORD(2,2), &wsaData );
if ( iResult != NO_ERROR ) printf(''Error at WSAStartup()\n'');
return;
}
a hiba pedig amivel visszadobja:
error LNK2001: unresolved external symbol __imp__WSAStartup@8
Windows XP+SP2 alatt rpóbálom Visual Studio 6.0-val... és telepítettem a The Microsoft Platform SDK -t is amit az msdn-el írtak hogy kellhet, de ez sem segített.. egyszerűen nem értem mi lehet a baj...
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Drive
- Linux kezdőknek
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest