Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Igazából csak próba gyanánt próbáltam meg, de nem akar sikerülni, míg pl, win7 esetében ha be is van léptetve a gép egy tartományba, akkor is be tudok jelentkezni a helyi rendszergazda fiókkal a win7es gépre, ezért gondoltam hogy ha szerver 2012-n bejelentkezésnél gépnév\Rendazergazda +jelszó kombót használva, be tudok lépni. De nem tudok. Csak a tartomány\Rendszergazda +jelszó kombó működik.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Értem, de nem ez a kérdés. Hanem hogy ha nem a tartományvezérlőre akarok bejelentkezni, hanem simán a Server 2012-be Rendszergazdaként, akkor ügye a tartománynév helyett a gépnevet kell beírni majd \ jel aztán pedig hogy Rendszergazda és az ahhoz tartozó jelszó.
De nekem ez nem működik, azt írja hogy téves felhnév vagy jelszó.Míg ha a tartományba akarok bejelentkezni rendszergazdaként, akkor működik.
Vagy ez azért van, mert tartományvezérlőt csináltam a szerverből és ezután már nincs külön a gépnek Rendszergazdája, csak a tartománynak?
Remélem érthető. -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy miután létrehoztam egy tartományt a server 2012ben, csak a tartományba enged bejelentkezni így:vallalkoz\Rendszergazda
jelszóHa viszont simán a gépbe szeretnék bejelentkezni, tehát nem a tartományba,
SRVWIN01\Rendszergazda
jelszóAkkor azt írja ki hogy téves felhasználónév vagy jelszó, pedig jó jelszóval próbálkozom és ami működik a tartománynál való bejelentkezésnél az itt viszont nem... Mi lehet a probléma?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest