Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz
desolator
üzenetére
Ez nem fog rendesen működni, próbálkoztam én is és az a gond, hogy pl azonos márkának, mint náluk van 30db Kingston ugyan azok az adatai, kivéve a serial. Mivel van ESET-ünk ezért én abban tudtam megoldani, de mint tudjuk a serialokat is átlehet varázsolni. Szóval 100%-os megoldás nem lesz szerintem.
Ha mégis találnál jól működő megoldás ami microsoft pls írd meg! -
desolator
senior tag
válasz
desolator
üzenetére
Úgy látom, hogy a computer policy-k között lehetne megadni, hogy milyen eszközöket engedek telepíteni. Viszont hiába tiltok le minden usb-s telepítést ott, nem jut érvényre, simán tudok telepíteni bármit. Hogy ha a user policy-k között tiltom le, akkor működik (viszont ott nem lehet eszközt engedélyezni ID alapján). Pedig megnéztem és a gép megkapja a policy-t. Miért nem juthatnak érvényre ezek a beállítások?:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest