- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
IIS is van, igen, bár nem tudom mia fenének, de az RRAS felrakásával együtt felkerül alapértelmezetten. (DHCP, DNS, File and Storage services, IIS, Remote Access van most)
Internet felől csak távoli asztallal kell bejelentkezni rá, semmi máshoz nem kell kapcsolódni onnan (az internet megosztás ami miatt ez talán gázos)
Őőőő... nem tudom, ahogy alapértelmezetten volt, úgy van
Az Anonymous nincs alapból tiltva??? Mert engedélyezni biztos nem engedélyeztem, ezért is fura... utána nézek.
RDP kell, igen.... de egyetlen felhasználónak csak.
Köszi, azthiszem kicsit guglizok a hszed alapján most, mert annyira azért nem értek hozzá sajnos
/ ez házi szerver, csak kihasználom, hogy 180 napig ingyen használhatóak ezek, szóval ezért sincs profizmus/
Szerk: Aha, az IIS-nél be volt kapcsolva az Anonymous... letiltottam most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest