Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"A váltásban gondolkodóknak arra is érdemes odafigyelni, hogy ha túllépik az előfizetésükben foglalt adatkeretet, az adatforgalmazás sebességkorlátozás helyett teljesen leáll, ezt csak az ExtraNet opcióval oldhatják fel a fordulónapig. "
"Mostantól viszont garantáltan semmi nem fog átcsúszni, miután valaki elhasználja a havi keretét, ilyenkor ugyanis egy az egyben leállítja majd az adatforgalmazást mint szolgáltatást a Telekom. Ezzel a legnagyobb szolgáltató követi a Telenor két évvel ezelőtti, nem túl barátságos lépését. Akkor a telenorosok azzal magyarázták a változást, hogy "az ügyfelek nem igazán értik a lassítás fogalmát, sokan azt hiszik, hogy gond van a hálózattal, ezért lassult be az internetkapcsolatuk hirtelen". Az ő érvelésük alapján az előfizetők nem értenék meg a lassítás előtt kiküldött figyelmeztetésből, hogy miről van szó, a lekapcsolás előtti ugyanolyan üzenetből viszont megértik.
Hasonló választ kaptunk most a Telekomtól is. A szolgáltató szerint ügyféljelzések is megerősítették, hogy az előfizetők egy jelentős hányadánál "irritációt váltott ki az a korábbi gyakorlat, hogy az adatkeret elfogyása után jelentősen lassítottuk a szolgáltatást". A szolgáltató azt tapasztalta, hogy "a lassítás csak rövid idejű, áthidaló megoldást jelentett számukra, azonban nem pótolta a megszokott mobilinternet-élményt és gyorsaságot".
A Telekom közlése szerint ezután csak kiegészítő adatcsomag megrendelésével netezhetnek tovább az ügyfelek, természetesen normál sebességgel. Az erre alkalmazható ExtraNet opcióból a 200 megabájtos 700 forintba, az 1 gigabájtos pedig 1990 forintba kerül."
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Feltettem ezt a glance pluszt. Nem rossz,de az újjlenyomat olvasót nem tudom használni. Nem old fel a képernyő,csak az oldalsó gomb megnyomása esetén. Nekem meg fontos az újjlenyomat olvasó. Vagy van véletlen olyan beállítás amit nem vettem észre??
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Blue Eagle
őstag
Teljesen indifferens. Hard reset-kor még egy kisújjal sem nyúl a felhőhöz. A vissza állítás mint folyamat egyébként offline zajlik, hiszen csak egy alapvető rendszer indul el (fekete háttér fehér fogaskerekek), ahol nem indulnak el a hálózati tevékenységhez szükséges drájverek sem.
-
mirci18
addikt
Ez kb olyan összehasonlítás lenne mintha azt mondanám hogy vegyen mindenki trabantot mert kevés benne a hibalehetőség és olcsóbb fenntartani mint egy Mercedest.
Okostelefont elvileg azért veszünk hogy használjuk.
De lassan már nincs mire a windows-os telókat.
És tényleg két pozitívum sorolható fel majd melettük.
A stabil 8.1-es OS. És az hogy senki nem költ a feltörésére.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Petester
senior tag
Mi a baj az alapból rajta lévő outlookkal? Bár 8.1-et régen próbáltam, de anno nekem együtt ment a hotmail és a gmail fiókom, valamint a munkahelyi exchange levezés is. Nem telepítettem külön levelező programot.
Szinkronizálta a névjegyeket és naptárat is. Most ugyan ez megy w10m-en is.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem most főleg, tényleg a már továbbfejlesztett DEX miatt kell az S9, ami így már valóban PC élményt hozhat el. Az egészet az MS fejleszti a háttérben, ha valaki (még) nem tudná. És ha beválik, akkor a tkm fogja hurcibálni a lapost...Csak, akkor, ha valóban olyan dolgokat kell rajta csinálnom, amihez a dex hülye (még), sajnos viszont még sok dologhoz hülye, de a gyorsaság, ami nálam most itt legfőképp számít és alapdolgokra így az már kiváló (lehet).. Igazából snapdragon 845-nek jobban örülnék, de olyat nem árul itt ez a lökött cég.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
A "vélemények" 90 %-a off topik hozzászólás, a ténylegesen hasznos, aktív Windows felhasználóknak szánt információ illetve kérdés meg elveszik a rengeteg Android/iOS témájú komment között, a topik működésének nem ez a célja, így kénytelen vagyok "önkényesen korlátozni" ezeknek a hozzászólásoknak a számát.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
senior tag
MS accountot simán felveheted Exchange activesync account-ként bármely androidos telón, célszerűen a gyári levelező kliensben (nem muszáj migrálni). Én így csinálom az első naptól kezdve, amióta 1020-ról váltottam. Kontaktjaim, naptáram azóta is MS account alatt vannak. Bónusz, hogy stabilabban kezeli, mint anno a WP
-
Khaal
őstag
Én is megoldást keresnék arra, hogy kéznél legyen a felhasznált mobiladat kijelzése, ne kelljen mindig a beállítások mélyéről kitúrni. "Adatforgalmi segéd" mint olyan nyomtalanul eltűnt win10-ből és még csak hasonló appot se találok.
Tudom, tudom, halott rendszer, de eddig mindenre találtam megoldást amire szükség volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- ASUS routerek