Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nálam pont 3x gyorsabban merül, nulla (!!!) használat mellett is! Most éppen a gyári töltőjén lóg, de mintha az is lassabban töltene: eddig 2,5 óra alatt fullra lehetett tölteni a telefont, most kb. 4 óra fog kelleni hozzá. Mi a sz*rt csináltak ezek az oprendszerrel?
(#40063) Assdak: akinél eddig is gyorsan merült (értsd: sokat használta) annak szinte fel sem tűnik a különbség ellentétben azokkal, akik a csekély használat miatt 4-5 napig el voltak 2 töltés között. Na, ott igen csak feltűnő a különbség!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Assdak
őstag
Itt nem arról van szó, hogy elvakult vagyok, avagy objektív. A helyén kell kezelni a dolgokat.
Gondolom, azért egy újdonsült 630 tulajnak is fel fog tűnni, ha normál használat mellett fél nap alatt lemerül a telefonja.
Én szakmai szemmel nézem a dolgokat ennyi.
Ha mi fejlesztünk egy motort, amit az új szériás autókba fogunk felhasználni, később már az sem lesz módosítva. Viszont ha ezeket már meglévő modellekben is értékesíteni fogjuk, akkor bizony ott még szükséges lehet az optimalizálás. Hiába ugyan az a motor, még nem fogom tudni belepaszni, aztán veretni gond nélkül.
Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen néz ki úgy a TaC ahogy kinéz. És biztos vagyok benne, hogy a majd hivatalosan érkező verzió nem fog ilyen merüléseket okozni. -
Assdak
őstag
En ha ilyen problémám lenne, azzal kezdenem, hogy hr es utana semmi programot nem visszarakni. Szűz telefon, 1db ms fiókkal. Ha utana is merul, akkor van problema. Szvsz ha olyan bődületes hiba lenne az os be, akkor minden azonos keszuleken jelentkezni kellene a merulesnek. Nalam pl minden be van kapcsolva, kiveve a battery saver.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Az 50% pont 50% al kevesebb a 100%-nál. Arról nem is beszélve, hogy ez a te becslésed.
Sehol nem írtam, hogy le kell tiltani mindent. Pont ellenkezőleg.
Azt sem mondtam sehol, hogy user error, próbáld meg értelmezni a kommentemet.
Tehát akkor HR után, nulla 3rdp appal, és google stb fiókkal is drasztikusan merül? -
Integrale
veterán
Én próbáltam még 8.0 alatt, nálam is melegedett, igaz nem 925 hanem Ativ S. De nálam a gombokkal sem volt minden rendben, nem pont az ábrákra kellett bökni, hanem kicsit mellé. Mintha a kalibráció elcsúszott volna a játék alatt.
Kasya: Nálam az IE alsó sávja égett be, de mostanában olyan mintha halványult volna valamelyest.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
csipszikutya
senior tag
igen, tudom én, hogy nem összehasonlítandó a kettö, csak mégis hiányolom a 7.8 üzemidejét kb. olyan felhasználás mellett mint ahogy most a 8.1-en élek...
Crytec210: ha lenne eksön szenter 7.8-on rohannék valakihez egy jó kis L800-ért
(#41708) Crytec210 egész korrektül bírta most a kis 520 a 3 órás vonatozást. este 6kor lehúztam töltőrül, 40 perc telefonálás, 10 perc skype, 2 kép instagramra és massziv 1,5 óra net megosztás és közbe ment a zene. most 23kor 63% úgy, hogy közbe még lockmix-el szórakoztam, ja és még játszottam is rajta a microsoft kártyás játékával amitől a legjobban melegszik a telefon...
És eközben persze minden sz@r megy a háttérbe... 3 e-mail, viber, skype, messenger, instagram, időjárás, sporthírek, barátosnénak a különcsempéje[ Szerkesztve ]
-
Tippcsi10
tag
Megtaláltam,de:
-mobilnet nélkül nem küldi el
- ha bekapcsolom a netet akkor elküldi,de a fogadó félnél megjelenik üzenetben, hogy "media tartalom beolvasása", rábökök pittyen egyet,de a névjegyet sehol nem találom
hova menti le?szerk: fogadó félnél is kell mobilnet
így már jó[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Ha 0 kb/s a letöltésem, akkor se megy mellette semmi, hiába állítok sávszélt, meg prioritást...Annak idején kérdezgettem erről a routerem topikjában, de érdemi válasz nem érkezett. Mindegy, megszoktam így.
A lényeg, hogy az eddigi droidos telefonjaimon is ugyanígy működött a dolog, szóval nem MS specifikus ez az átváltás-nem átváltás dolog mobilnetre.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
alevan
őstag
Újraindítottam, Soft Resetet is toltam. Esetleg még majd ha lessz időm, kedvem és energiám, talán tolok egy backportot 8.0ra, de valszeg megvárom a Cyant és ha akkor sem megy, szervíz...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
JamesHun
addikt
Köszi a segítséget
a némítást néztem én is de nem az volt a gond, a beszédhangerőt is feltettem 10-re 5 rőlsim1-et áttettem sim2 nek ott ment, onnan vissza sim1 be és ott is ment
Valami anomália lehetett, remélem nem telefon gond, mert lassan lejár a 3 munkanapos csere dolog :SSeriesX: JamesSHun
-
-
veterán
A tobbi szin nem erdekel, a fekete miatt nekem epp eleg jo jelenleg. Konkretan egybeolvad a telefonnal kb, a teljes felulet igy, ezt imadom benne.
(#44670) -westbam
Épp, hogy tulszaturalt a kepe, ezt tudom. Nem zavar az ilyesmi, de 920at meg nem volt alkalmam megnezegetni, a sulya miatt is erdekelne a dolog.
A 920 mar elgondfolkodtato, de augusztusig nem tudom, hogy lesz-e egyaltalan meg kaphato a t-nel, akkor jar le a husegem..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
jockas
senior tag
Ezt a szöveget sosem értettem...miért igényelné az AMOLED-et? Ez a téma eléggé szubjektív, hogy kinek melyik jön be jobban. A többség biztos nem fehér háttérrel használja, de ha valaki igen, akkor máris bukott ez az "elmélet".
(#44679) Dzsosy!
Nappal jobb? Úgy látom, hogy egy kicsit elmosódottabb képet csinál a 925: Link
Összességében hasonló a kettő. Az hogy melyik kinézete szebb, megint szubjektív. A kinézetet és a kijelzőt leszámítva jobbnak látom a 920 felszereltségét. A többi meg szubjektív...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én elég komolyan fotózgattam éveken át (tavaly hagytam abba), és mindig is piszokul zavart az OLED kijelzők túlszaturáltsága, és a mellé társuló "részlettelensége". A 920 IPS-e szerintem teljesen korrekt, színvisszaadása pontosan megegyezik a Dell IPS monitoroméval. Szeretem, na!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
jockas
senior tag
925-ra nem cserélném le a 920-asomat. Ugyanez vonatkozik a 930-ra is (egy felső kategóriás Lumiánál a Glance hiánya szerintem ritka nagy "baki"). Ha jól emlékszem, akkor nincs is más IPS kijelzős Lumia a felső kategóriában ebben a méretben (a 1520 nekem nagy, mint telefon, így az nekem nem téma).
A kijelzők "harcában" az szerintem inkább zavaróbb jelenség (leszámítva a szubjektív véleményeket), hogy már párszor olvastam pl. 1020 esetében a beégésről. Ami egy fiatal készülék (nem a technológia mércéjével mérve) esetében szerintem gáz függetlenül attól hogyan használják azokat a készülékeket.(#44690) SsPL711!
Akkor legyen 1:1...a véleményemen nem fog változtatni. Összességében a 925 a 920-as light kiadása. Kellett a sok hőbörgőnek egy könnyebb és vékonyabb 920. Kipucoltak vagy megváltoztattak a 920-ból 1-2 dolgot és kiadták 925 néven, persze drágábban (a kamera minősége gyakorlatilag ugyanaz a kettőben).Természetesen nem állítottam olyat, hogy a 925 nem egy jó Lumia. Azt viszont igen, hogy a 920 jobb választás.
-
csabi94
őstag
-
Dalai Láma
őstag
Erről az infóról nagyon lemaradtam! (hozzáteszem, nem az enyém a telefon, nekem WP7.8-asom van).
Megpróbáltam eltávolítani, mind a kettőt (nem tudom miért, de kettőnek jelzi az eszözkezelőben), majd újracsatlakoztattam. Ismét ott volt a sárga háromszög.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest