- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Elég szánalmas a "vita" amit itt folytattok arról, hogy "méhaggya a mikroszoft, hogy válasszon hátteret, meg lokkszkrínt a júzer..." Borzasztó.
Mást azért kritizálni, mert tetszik neki valami, kb. a begyöpösödött nagyfaterok szintjén mozog. (Faszé' növesztik meg a hajukat ezek a mocskos hippik, csak beleakad mindenbe, meg különben is ratyin néz ki...)Én, mint droidról frissen áttért felhasználó, nem azért vettem wp-t, mert vonzott a rendszer zártsága, meg hogy nincs fájlkezelő (
), hanem azért váltottam, mert nagyságrendekkel olcsóbb, és szimpatikusabb, mint az ios, az androidtól viszont stabilabb, gyorsabb, és nem kell buherálni.
Semmi köze a zártság-fetisizmushoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest