Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz tybsen #15248 üzenetére
Üveg... hát igen, nem szabad leejteni. Ez pl egy jó megoldás.
Szvsz Nexuson ez nem igazán késik, de Te tudod. A Nexus 4 szinte tökéletesen ugyanolyan smooth mint a WP. Én magam nagyon szemeztem vele, csak hát... droid alkalmazásbolt.
i5. Egyértelműen jó, én 4S-t használok és nem sok mindenbe tudok belekötni a kiskijelző kivételével.
L920. Alkalmazásbolt, nekem leginkább ez a bibi.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
-
gzbotii
nagyúr
válasz philoxenia #15258 üzenetére
Ott a pont!
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
válasz philoxenia #15258 üzenetére
Lóf@szt nem kép
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-05/03/53480_p2rxgcpxt3ltt3qv_nexus3.jpg 1x1 pixel, csak találd el.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
-
tybsen
addikt
Amilyen luzer vagyok.. az elozo galaxy nexus a vasarlast kovetoen nem sokkal kicsuszott a zsebembol a kocsibol kiszallva es murvas-koves talajon azonnal lehorzsolodott tobb helyen a keszulekhaz. Mondjuk ez volt az elso es utolso, de szoval erted.. Az uveg ott nem uszta volna meg. De abban igazad van, hogy ez tunik a legjobb alternativanak, kell egy tok, kicsit jobban odafigyelni es kesz.
4s meg i5 nem lenne rossz ha nagyobb lenne. Nekem pl. a galaxy nexus elott note 1 volt, az 5,3"-hez kepest a 4" eleg kicsi nekem. Igazabol telefonalasra hasznalom a legkevesbe, nalam a telefon leginkabb bongeszesre meg minden masra van hasznalva. Volt ipad minim, na azon elmeny volt a bongeszes vagy a kepek nagyitasa-kicsinyitese --> en valamiert erzem a kulonbseget nexus 4-hez kepest.
L920 - igen, wp-n van nehany alkalmazas, ami nekem is hianyzik. Pl. a jefit-et nem ertem miert nem csinaljak meg, de van jonehany - most nem ugrik be - ami hianyzott, amikor 820-am volt. De ezekkel tudnek siman elni vagy helyettesiteni oket vagy lemondani roluk, ha az ertesitesek mukodnenek tartosan es megbizhatoan
-
gzbotii
nagyúr
válasz philoxenia #15251 üzenetére
Bar a tableteddel valoban nem lehet gond, szerintem azert jelenleg az Xperia Z sem veszi fel a versenyt a Nexus4-el.
FHD meg mineden, de vannak boven hibaiWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tybsen
addikt
válasz gzbotii #15264 üzenetére
Na mindenkinek koszi a tanacsokat Majd megprobalom eldonteni most mar vegre szep lassan
Mas: miert nem lehet beszelni mobilarenas videok kozben, ahogy mas portalokon teszik? Iszonyat ez a zenei alafestes
(#15266) mukibuci
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Stimmel. Az egyik MATV adas topikjaban egyszer valaki olyan durvan beszolt ezzel kapcsolatban, hogy kesz.. Na majd megnezem, hatha megtalalom, bar lehet, hogy torolve lett a hsz. Mindenesetre en jobban szeretem ha mondanak hozza hasznos informaciokat, akkor is, ha ööö-zes megy, mert ezt a zenet azonnal lenemitom inkabb.
(#15270) gzbotii : nem Te irtad multkor, hogy azt hittek, egy MA-s video nezese kozben, hogy valami mas jellegu filmet nezel?
-
gzbotii
nagyúr
válasz tybsen #15271 üzenetére
YT-on szoltam be nemreg nekik, ha azt lattad esetleg...
Amugy az gaz, h nem tudtam, hogy hova raktam le a soromet es refelexbol a telefonomon a keresobe akartam beirni, hogy merre van?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz tybsen #15273 üzenetére
Hat ha nem is net fuggo, regebb en minednt meg akartam csengetni, hogy lassuk hol van...
(mondjuk, ez jo is lenne)Amikor meg kocsim volt, en a jardan is figyeltem, ha eloztem valakit, hogy elferek e mellete
kocsivalWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tybsen
addikt
Blyan, erre a nagyitas-dologra gondoltam, kb 03:58-nal kezdodik (kep bal oldala, nexus 4 - latszik, hogy eloszor zoomol az ujjaval es nem azzal egyidoben tortenik a zoomolas, hanem kesve --> ez az, ami wp-n es ios-en maskepp mukodik)
-
Blyan
félisten
válasz tybsen #15276 üzenetére
Látom, és hát... nézd. Vagy a WP8 tökéletes folyékonysága, vagy ez. Persze egyéb szempontok is vannak.
Amúgy engem a WP-ben (7.8-on néztem, Omnia W) a képnézőben a két koppintásos nagyítás zavar. Fapados.
-
tybsen
addikt
válasz philoxenia #15277 üzenetére
Igen, tudom, bocs.. de fogalmam sincs, hogy hogyan kell igy linkelni.Na kozben kattintgattam es eleg egyszeru volt, legalabb tanultam valamit, thx(#15279) Blyan: igen, mindennek vannak elonyei-hatranyai. Jo lenne a kettot egybegyurni
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gzbotii #15272 üzenetére
Nekem kocka koromban volt olyan, mikor napi 14+ órákat lineage 2-ztem (amiben van egy olyan parancs, hogy /target és ezzel ki lehet jelölni objektumokat), hogyha kerestem valamit, pl távirányítót, akkor elsőre reflexszerűen /target paranccsal próbálkoztam volna
(#15279) Blyan: Nem tökéletesen folyékony. Vannak akadások, főleg a kameránál. És kifejezetten lassú, mikor resume-olni próbál egy appba...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #15281 üzenetére
Te egy ellendrukker vagy, le se szarjuk a véleményed.
Amúgy meg ja. Az iOS-nél is megvannak az akadások, és mindegyik platformon meglesznek - lehet akármilyen hw alatta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mióta az eszemet tudom az Opera nálam az alapértelmezett böngésző, de ezt hiszem erősen eljött a váltás ideje. Az a baj, olyan dolgok vannak benne, amit a többi nem tud, de nagyon kezd tele lenni a hócipő. Az hagyján, hogy ha FB-t nézek vele, szarrá fagy az egész, és sokszor viszi magával a win-t is, de ez most megint mi a f***m?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
marcusa
addikt
válasz pushalias #15299 üzenetére
Nekem az volt a bajom a chrome-mal, hogy amíg az fel volt telepítve, folyamatosan villogott a HDD visszajelző led, mintha folyamatosan dolgoztatta volna a HDD-t vagy SSD-t, még akkor is, ha nem futott. Mióta letöröltem, és Operát használok, nem villog, pedig a rendszert nem tettem újra közben...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs