Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Köszi a választ, az is lehet a baj, de megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni!
Szóval a tegnapi nap folyamán feltelepítettem a Widget Advanced desktopot, ugyanígy, cab fájl a memkártyára, kártya a PDA-ba, elindítottam, minden lement simán, feltelepedett, elindult.
Aztán volt egy másik ilyen desktop progi, gondoltam felrakom azt is, de előtte leszedem a Widgetet, nehogy összeakadjanak, ez is rendben ment. Viszont a másik desktop progi már nem telepedett fel, sőt azóta semmi, még az sem ami tuti WM5-re való, szóval kicsit tétlen vagyok.
Lehet, hogy megsérült, vagy törlődött valami rendszerfájl ami az installhoz kell.
Egy rövid pillanatra elindul a telepítés, majd az előbb leírt hibával leáll.
Mit lehetne ezzel a dologgal csinálni, ha lenne bölcsőm (dokkolóm) akkor már tuti újraraktam volna a rendszert, szóval valami olyan megoldás kellene amihez nem kell a bölcső.Olyan lehetőség szerintetek működne, hogy valaki küldene nekem a PDA-ján futó WM5-ről egy teljes másolatot, akkor össze tudnám hasonlítani a fájlokat, hogy nem-e hiányzik valami. Szerintem egy próbát biztosan megérne.
A válaszokat előre is köszönöm, minden megoldás érdekel!
-
God Vazzeg
veterán
Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt
Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.