Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. van nekem 1 problémám. kezdem előröl. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t sikerült beállítani, hogy egy filemance induljon elsőnek és annak segitségével a memókártyára mentet parancsikonokat minden indulás után átmásolom a gép/windows/desktop mappába. aza baj, hogy nem maradnak meg a cuccok amiket átmásolok. Reggel amikor bekapcsoltam ugyanezt megcsináltam és megjelent alul egy rendes tálca ( idővel, futó alkalmazással, start menüvel ) deviszont mikor megint ujra inditottam a gépet már eltünt és azóta sem láttam
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.