Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
de hülye vagyok.
ott van fent a kiegészítő 96dpi.....
le is töltöttem, fel is raktam,be is állítottam, de nem lett jó az msn.a többi wifi-s cuccot is vissza pakoltam..
szerintem van ebben valami tiltás,ami nem engedi az msn-t.. az ebuddy-t letöltöttem,elkezdtem a regisztrációt,minden adatot elfogadott, de mikor a felhaszálónevet beírtam,csatlakozni akart..de nem sikerült. újra,felhasználónál kezd,rögtön kereste a netet. ezt játszottam 1 órán keresztül.egyébként már van egy regisztrációm, de ha be akartam léni, szintén nem találta a netet.
minden más alkalmazásban tökéletesen megy minden. pl: opera mini,youtube,stb.szerintem én itt feladom. vagy esetleg van még valami ötleted?
mindenesetre nagyon szépen köszönöm minden eddigi segítséged,kedvességed,rám pazarolt időd,és néhány elhasznált Mb-od

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott van fent a kiegészítő 96dpi.....