Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Akik eddig a WM-et favorizálták, szerintem se fogják szeretni ezeket az "újdonságokat", de lehet épp ezzel fogják mondjuk megszerezni azokat, akiknek van pénzük elég, de fogalmuk sincs arról, hogy op.rendszer, meg múltitászking, csak néznének, hogy ezek meg mik, viszont szeretik megvenni a legújabb, legmenőbb dolgokat. És nem lehet tudni, hogy nem-e épp a legmenőbb jelzőre pályáznak-e a WP-vel. Van nem egy olyan ismerősöm, akinek biztos vagyok, hogy bejönne ez a felület és csak emiatt megvenné, de persze ők messze vannak az ilyen hírektől. Megnézném, ahogy a MS pofára esik és az Android elárasztja a piacot, átvéve a vezetést, nagyon jót tenne a mobil eszközök fejlődésének, főleg szoftveres értelemben, de nyilván nem hülyék dolgoznak a MS-nál és van tervük. Eddig nem sikerült elbukniuk, pedig konkurencia mindig is volt, csak most ugye nagyobb a hangja, bár ha az utca egy szürke, tök átlag emberét megkérdezed, hogy mi az, hogy Android, lesz aki kapásból azt mondja, hogy egy robot, mert nemhogy a Google Android rendszert nem ismeri, a szó jelentését se tudja.
Lassan én is kezdem érezni, hogy a "népnek" a tök egyszerű dolgok kellenek, mert lustaságból akad bőven, érdeklődésből viszont nem sok van. Van, aki csak azért nem beszél velem egy hónapig, mert azt mondom a jelenlétében, hogy a Linux jó és emiatt olyan parasztnak tart, aki a közelébe se ér az ő magasan kvalifikált egójának, ráadásul nagyképűnek, hogy egy olyan bonyolult és átláthatatlan rendszerről beszélek, villogtatva, hogy én tanultam/tanulok informatikát. Ő a célcsoport egy tagja. Fogalma sincs, hogy mi az a Linux, azt se tudja, mi a különbség a kernel és a JavaScript között, de ugye nem is várja el tőle senki, hogy ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest