- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Als
tag
MEGVAN!
Uninstalláltam az IE-t, visszatettem a IE6.0-t, leszedtem a profilokat, újat csináltam és működik.
Csak tudnám, mitől volt minden!
Kösz mindenkinek. -
Als
tag
Igen
-
access_denied
senior tag
Active Directory-t használ a szerver?
-
McJames
senior tag
Pedig ez, ha adott júzerekkel más gépen is előfordul, akkor júzerhez kötődő jogokkal/beállíásokkal kapcsolatos. Nem hiszem, hogy az egyedileg beállított biztonsági internet-jogosultságok az Network bármelyik gépén automatikusan is ''lekérdeznetőek''. Tényleg, van proxi, ahol ilyen jogkorlátozások előforudlhatnak?
-
Als
tag
-
McJames
senior tag
Csoport, user házirend? Felhasználói jogok?
-
Als
tag
A gond :
Windows 2k, kb. 10 gépes rendszer szerverrel.
Ma reggel 4 user belépett, Internet explorer indít(bármilyen honlappal(pl index.hu)), az üzenet : Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintéséhez.
Ugyanez Operával megy.
Mi okozza ezt?
Miért csak 4 embernél van gebasz?
Ad-aware-t indítottam, semmit nem talált.
A IE biztonsági beállításait senki nem piszkálta, normálon van.
??????? :-(
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest