Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shaoka

csendes tag

válasz tomi_x #579 üzenetére

Pont tegnap szenvedtem az enyémmel (nekem is Santa Cruz 370 van), hogy összehozzam rajta a navigációt.

Azért nem látja az SD kártyán a navit (illetve nem jelenik meg a navigáció ikon), mert fix helyen keresi a rádió az alkalmazást.

Az SD kártya gyökerében kell lennie egy MobileNavigator könyvtárnak és a könyvtáron belül kell lennie egy MobileNavigator.exe-nek --> Ha ezt nem találja itt, akkor a Navigation ikon helyett egy SD kártya ikon jelenik meg (ennek segítségével max. tallózni tudod az SD kártyát).

Én is iGo-t tettem fel (Primot), egy 2017-es Q3-as frissítésűt. És érdemes újabb verziót feltenni, mert régebbi (2013-as) nem ismeri még a 800x480-as felbontást és kicsiben jelenik meg...utána meg mókolni kellene azzal, hogy sys.txt-t állíts át, plusz még a megfelelő könyvtárakat hozd létre, benne a megfelelő nagyságú képekkel.

Ha az iGo könyvtárát felmásolod az SD kártyára, akkor a könyvtár nevét nevezd át MobileNavigator-ra és a könyvtárban lévő iGo.exe-t (vagy Primo.exe-t) - attól függ, hogy mivel indulna - nevezd át MobileNavigator.exe-re. Ha ezekkel meg vagy, akkor a Home képernyőn az SD kártya ikonja átváltozik a Navigation ikonra.

Új hozzászólás Aktív témák