Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyre írok! Régebben egyszer írtam más kérdésben.
Rendeltem egy új gépházat és egy Samsung evo 250GB SSD-t.
Alaplap : super micro x8sax
Chieftec 650w táp
8gb ram
Nvidia gtx 960 oc 2gb
I7 950
Tegnap átakartam szerelni az egész PC-t a házba. Mindent a helyére raktam, csavaroztam, kötegeltem, és elindítom erre pedig hangos sípolás jön, mely : 1 rövid és egy hosszú egészen addig amíg ki nem kapcsolom.
Sokat próbálkoztam és elindult a gép rendesen ám ekkor szembesültem, hogy a Hdd bootja meghalt. 1TB 7200RPM western blue. Tegnap óta próbálkozom, ma addig eljutottam, hogy ssdvel vagy nélküle de beindul és automatikusan javít még mindig. A javítás pedig vagy megáll és megfagy az egész gép, vagy végig megy és utána a speciális lehetőségek és a leállítás opciót adja be. Ami nem is gond mert hasznosak lennének a speciális lehetőségek, de sajnos nem tudok rányomni, mert hogy Javításkor és utána a billentyűzetet nem érzékeli egyik USB portban sem az alaplap, amíg nem indítom újra. Tehát csak bootkor a javítás előtt érzékeli a billentyűzetet a gép.
Próbáltam Rufus által feltelepített mbr partíciós bootolható win 10 telepítőt csinálni, de az USB pendrivet pedig egyáltalán nem érzékeli a bios sem meghajtóként, és utána sem telepíteni se az ssd-t se a javítandó hdd-t.
Próbáltam külön csak az SSD-t bedugva telepíteni az ssd-re a win10et, ám újfent arra sem reagál..Remélem tud valaki valamilyen hasznos információval szolgálni! Köszönöm.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest