Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyre írok! Régebben egyszer írtam más kérdésben.
Rendeltem egy új gépházat és egy Samsung evo 250GB SSD-t.
Alaplap : super micro x8sax
Chieftec 650w táp
8gb ram
Nvidia gtx 960 oc 2gb
I7 950
Tegnap átakartam szerelni az egész PC-t a házba. Mindent a helyére raktam, csavaroztam, kötegeltem, és elindítom erre pedig hangos sípolás jön, mely : 1 rövid és egy hosszú egészen addig amíg ki nem kapcsolom.
Sokat próbálkoztam és elindult a gép rendesen ám ekkor szembesültem, hogy a Hdd bootja meghalt. 1TB 7200RPM western blue. Tegnap óta próbálkozom, ma addig eljutottam, hogy ssdvel vagy nélküle de beindul és automatikusan javít még mindig. A javítás pedig vagy megáll és megfagy az egész gép, vagy végig megy és utána a speciális lehetőségek és a leállítás opciót adja be. Ami nem is gond mert hasznosak lennének a speciális lehetőségek, de sajnos nem tudok rányomni, mert hogy Javításkor és utána a billentyűzetet nem érzékeli egyik USB portban sem az alaplap, amíg nem indítom újra. Tehát csak bootkor a javítás előtt érzékeli a billentyűzetet a gép.
Próbáltam Rufus által feltelepített mbr partíciós bootolható win 10 telepítőt csinálni, de az USB pendrivet pedig egyáltalán nem érzékeli a bios sem meghajtóként, és utána sem telepíteni se az ssd-t se a javítandó hdd-t.
Próbáltam külön csak az SSD-t bedugva telepíteni az ssd-re a win10et, ám újfent arra sem reagál..Remélem tud valaki valamilyen hasznos információval szolgálni! Köszönöm.
Aktív témák
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Path of Exile (ARPG)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest