Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyre írok! Régebben egyszer írtam más kérdésben.
Rendeltem egy új gépházat és egy Samsung evo 250GB SSD-t.
Alaplap : super micro x8sax
Chieftec 650w táp
8gb ram
Nvidia gtx 960 oc 2gb
I7 950
Tegnap átakartam szerelni az egész PC-t a házba. Mindent a helyére raktam, csavaroztam, kötegeltem, és elindítom erre pedig hangos sípolás jön, mely : 1 rövid és egy hosszú egészen addig amíg ki nem kapcsolom.
Sokat próbálkoztam és elindult a gép rendesen ám ekkor szembesültem, hogy a Hdd bootja meghalt. 1TB 7200RPM western blue. Tegnap óta próbálkozom, ma addig eljutottam, hogy ssdvel vagy nélküle de beindul és automatikusan javít még mindig. A javítás pedig vagy megáll és megfagy az egész gép, vagy végig megy és utána a speciális lehetőségek és a leállítás opciót adja be. Ami nem is gond mert hasznosak lennének a speciális lehetőségek, de sajnos nem tudok rányomni, mert hogy Javításkor és utána a billentyűzetet nem érzékeli egyik USB portban sem az alaplap, amíg nem indítom újra. Tehát csak bootkor a javítás előtt érzékeli a billentyűzetet a gép.
Próbáltam Rufus által feltelepített mbr partíciós bootolható win 10 telepítőt csinálni, de az USB pendrivet pedig egyáltalán nem érzékeli a bios sem meghajtóként, és utána sem telepíteni se az ssd-t se a javítandó hdd-t.
Próbáltam külön csak az SSD-t bedugva telepíteni az ssd-re a win10et, ám újfent arra sem reagál..Remélem tud valaki valamilyen hasznos információval szolgálni! Köszönöm.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest